info@algarvetips.nl

Na de Algarve mag en kun je natuurlijk altijd, alleen is wel handig om van te voren naar de regels te kijken.

Zo kun je lezen dat je nu bij aankomst in Portugal in quarantaine moet terwijl het juist op geel staat voor Nederland. Snappen jullie het nog? Wij wel. Portugal beslist namelijk iedere twee weken wie ze wel en niet binnenlaten. Momenteel zijn er nog teveel besmettingen in Nederland. Aangezien dit aantal daalt verwachten wij dat Portugal eind mei de quarantaine wel laat vervallen en dat betekent dus dat je vanaf juni weer met een gerust hart naar de Algarve toe kan.

Hoe hou je dit nou goed in de gaten? Bekijk iedere dag deze link en zo blijf je op de hoogte. https://www.nederlandwereldwijd.nl/landen/portugal/reizen/reisadvies

Durf jij alvast te boeken? Ik zal het gewoon doen! Je kan bij Transavia bij betalen om je ticket om te zetten en wanneer je zelf je accommodatie huurt kun je deze bijna altijd kosteloos annuleren. De prijzen zullen gaan stijgen dus wees er gewoon snel bij. Wat je nog wel nodig hebt is een negatieve PCR test voor de heenreis.

Accommodaties tips

Op onze website hebben wij ontzettend veel leuke tips voor jullie verzameld. Heb je nou hulp nodig, twijfel da niet en neem contact met ons op. Ook aan leuke activiteiten ontbreekt het niet, en restaurant tips genoeg.

Wij ontdekken namelijk de Algarve voor jou. Heb jij nog leuke tips deel deze dan met ons via info@algarvetips.nl

De Algarve

Ontdek de Algarve met Algarve tips. De meest toeristische regio van Portugal is de Algarve Kleine baaitjes, kliffen, rotsen, een verrassende natuur ontdek het met Algarve tips. De Algarve is volledig ingesteld op toeristen  zal je denken, maar dit is niet overal zo. Je kan ook hele rustige plekjes vinden zoals (bijna) geheime stranden, kleine echte Portugese restaurantjes, typische Portugese markten en nog veel meer.

Wij helpen jouw graag je ideale vakantie samen te stellen. www.algarvetips.nl