info@algarvetips.nl

Evenementen in de Algarve

Evenementen Algarve

Evenementen in de Algarve

Op zoek naar de beste evenementen in de Algarve? Ontdek alles wat deze prachtige regio in Portugal te bieden heeft op onze evenementenpagina. Of je nu op zoek bent naar muziekfestivals, sportevenementen of culturele feesten, onze pagina biedt een overzicht van de meest opwindende en populaire evenementen in de Algarve. Verken de levendige sfeer, proef de lokale gerechten en drankjes en ontmoet de vriendelijke lokale bevolking. Met ons uitgebreide aanbod van evenementen, is er altijd wel iets te beleven in de Algarve. Bekijk nu onze evenementenpagina en begin met het plannen van jouw volgende avontuur in deze prachtige regio!

Vogelobservatiefestival van Sagres

Schrijf je bezoek aan Sagres nu al in je agenda, zodat je het Vogelobservatiefestival zeker niet mist! 

In oktober ontvangt Sagres het Vogelobservatiefestival, het grootste birdwatching-evenement van Portugal. Sagres, een plaats met een enorme landschappelijke rijkdom en diversiteit, is op dat moment van het jaar het belangrijkste passagepunt in Portugal voor trekvogels die warme Afrikaanse oorden opzoeken.

Het festivalprogramma is erg divers en omvat activiteiten waaraan je in je eentje, met vrienden of met het gezin kan deelnemen. Je hebt de keuze tussen veldexcursies, boottochten, thematische minicursussen, lezingen, ateliers in verband met milieu-educatie, ring- en observatiesessies, paarden- en ezeltochten, historische geleide bezoeken en dolfijnobservaties. Sommige van deze activiteiten zijn gratis. Bij andere is er een korting voorzien voor de deelnemers van het festival, die ook van speciale prijzen kunnen genieten in de overnachtingsmogelijkheden, restaurants en winkels die met het evenement samenwerken.

Oktoberfest
Vila Vita Biergarten, in Porches, verkleedt zich om opnieuw het Oktoberfest te organiseren, het langverwachte populaire bierfestival in Algarve-stijl, dat van 21 september tot 8 oktober 2023 weer van kracht is.

21 oktober Portugese Kookworkshop. Geef je snel op. Klik hier voor meer informatie.

 

🌲 Ontdek de Schoonheid van de Natuur! 🌲
Ga mee voor een onvergetelijke herfstwandeling 🍂 in het betoverende bos van Barão de São João. (Budens) 🪵

Wat kun je verwachten:
✨ Adembenemend bos en landschappen en panoramische uitzichten
🐦 Mogelijkheid om wilde dieren en vogels te spotten
🌿Vindt decoratie voor je herfstboeket 🍂
🌄 Een gezellig koffie/thee 🧁 moment te midden van de natuur als afsluiter.
📸 Veel fotomomenten om herinneringen vast te leggen
💖 Leuk moment om andere te leren kennen en contacten te leggen.
🐕 Honden hebben een gezellig uitje! (Als je die hebt 😉)

€15,00 p.p aanmelden kan via info@algarvetips.nl

Binnenkort meer info. Momenteel kun je nog meer komende evenementen van 2023 hier vinden. Wil jij op de hoogte blijven van leuk lokale feestjes mail dan wanneer je er bent en wij houden je op de hoogte! Je kan je ook hieronder inschrijven voor de nieuwsbrief.