info@algarvetips.nl

Huis kopen Algarve

Huis kopen in de Algarve

Steeds meer mensen willen hun droomhuis in Algarve kopen. Dit is natuurlijk niet zo gek, want waar kun je momenteel nog beter in investeren? Ben jij op zoek naar jouw droomhuis of wil jij graag investeren in een huis in de Algarve? Twijfel niet langer en neem geheel vrijblijvend contact op via info@algarvetips.nl

Huis huren

Is het jouw droom om voor een tijdelijke periode in de Algarve te wonen? 1 jaar of de wintermaanden bijvoorbeeld en ben jij op zoek naar een leuk huis of appartement? Wij helpen jou graag. Laat je gegevens achter via info@algarvetips.nl en geef door wat jij zoekt en wij brengen je in contact met de juiste mensen.

Investeren Algarve

Uiteraard is het ook erg interessant om te investeren. Wie nu wat koopt in de Algarve is er zeker van zijn geld terug te verdienen! Als je erover nadenkt om een huis te kopen in de Algarve dan zijn er natuurlijk heel veel opties. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? West Algarve, Zuid Algarve? Een appartement in de hoofdstad Faro, of liever een mooie villa aan zee? Een B&B in Portugal beginnen is voor veel mensen ook een droom. Soms zit er op een huis al een vergunning voor dit.
Wanneer je een huis wilt kopen in de Algarve heb je natuurlijk heel veel vragen, of wellicht heb je dit allemaal al uitgezocht. Toch zijn wij er om jou verder op weg te helpen. Wij hebben een prachtig aanbod aan huizen, villa’s, boerderijen en appartementen in de Algarve. Wij zijn ontzettend blij met onze fijne samenwerkingen in de Algarve.
Wanneer je een bezichtiging wilt is de kans groot dan je mij ontmoet, ik ga graag met jou naar je droomhuis kijken!

Laat je informeren over het kopen van een huis in de Algarve

In Portugal gelden andere regels dan in Nederland. Het is goed om een advocaat in de arm te nemen. Laat je goed informeren voor de aankoop.

Waarom een huis kopen in de Algarve?

Strand Portimao

De Algarve is een van de meest prachtige plekken.
Op het gebied van vastgoedactiviteiten zijn de kansen zeer gevarieerd, waardoor we in het vizier komen van beleggers over de hele wereld. De stranden, gastronomie, natuur en een hele geschiedenis, de Algarve heeft het!

De Algarve werd voor het derde opeenvolgende jaar gekozen als de beste plaats ter wereld om de hervorming door te voeren, er werd een onderscheid gemaakt door Life and Invest Overseas, op basis van 12 hoofdcriteria, namelijk klimaat, kosten van levensonderhoud, vloeiend Engels, milieuomstandigheden, het bestaan van een gemeenschap van expats, gezondheidszorg, infrastructuur, onroerend goed, huisvestingsmogelijkheden, veiligheid en belastingen.

Handig boek met alle informatie over kopen in Portugal! Klik hier. 

huis kopen Algarve

 

De makelaars waar wij mee samenwerken.

 

Huis verkopen Algarve

Wil jij je huis graag verkopen in de Algarve via een NL sprekend persoon twijfel dan niet en neem ook contact met ons op. Wij werken samen met 2 verschillende makelaars en zullen het hele proces aanwezig zijn. Het verkopen van een huis begint bij een kennismakingsgesprek dit kan ook online. Hier wordt de juiste prijs en strategie besproken. info@algarvetips.nl

 

Follow Algarve Tips on Instagram