info@algarvetips.nl

Restaurants Algarve

Algarve tips ontdekte deze leuke restaurants voor jou!

Ontdek de lekkerste restaurants in de Algarve

Als je op zoek bent naar culinaire hoogstandjes tijdens je verblijf in de Algarve, dan zit je goed. De regio heeft een overvloed aan restaurants die de lekkerste lokale gerechten serveren en die de smaakpapillen van elke fijnproever zullen prikkelen.

Van de verse zeevruchten tot de smaakvolle vleesgerechten en de heerlijke wijnen, de Algarve biedt een breed scala aan culinaire ervaringen. Of je nu op zoek bent naar een traditioneel familierestaurant of een gastronomische eetgelegenheid met een Michelin-ster, de Algarve heeft voor ieder wat wils.

Enkele van de beste restaurants in de Algarve zijn gevestigd in historische gebouwen, gezellige straatjes en langs de kustlijn met een prachtig uitzicht op de zee. Mis deze kans niet om te genieten van de lokale keuken en om een onvergetelijke culinaire ervaring te beleven tijdens je verblijf in de Algarve.

Let op: naast deze restaurants delen wij ook nog veel restaurants per plaats via de homepage.  

Wil je graag meer leuke insider tips ontvangen? Word dan lid van de gezellige Facebookgroep Fooldlovers Algarve! Hier delen ze allerlei geweldige suggesties en aanbevelingen om je ervaring in de Algarve nog beter te maken. 

Avenida Restaurant, Hotel
O Sabor de Alegria in Budens
COCKTAIL & wine bar COLUMBUS in Faro
Paü de Pita" natural café - snack bar in Sagres
Mar in Lagos
Chiccas Restaurant in Luz
Chiringuito Last Chance in Sagres
Laundry Lounge Sagres
Mums in Sagres
Tasca do Careca in Vila do Bispo
BARBOSA Bar & Kitchen Lagos
Arc da Velha Lagos
Andorinha Do Cafe Figueira
Restaurant A Sereia Sagres
Vila do Bispo