info@algarvetips.nl

Beste Algarve-lovers,

Ik heb weer nieuwe activiteiten voor jullie ontdekt die je zeker op je lijstje moet zetten! Hier zijn enkele spannende en onvergetelijke ervaringen die je niet mag missen:

1. Kajakken bij Praia da Ingrina

Verken de prachtige grotten en geniet van een picknick op een verlaten strandje. Dit avontuur biedt een unieke manier om de indrukwekkende kustlijn van de Algarve te ontdekken. Voor meer informatie stuur een e-mail naar info@algarvetips.nl

Kajakken in Lagos

2. Jeep-Wijntour

Stap in een Jeep en verken de omgeving rondom Albufeira. Bezoek leuke wijngaarden en proef de heerlijke lokale wijn. Deze tour combineert avontuur met culinaire hoogstandjes. Voor meer informatie stuur een e-mail naar info@algarvetips.nl

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3. Pastel de Nata Workshop

Leer in de vroege uurtjes hoe je de beroemde Pastel de Nata maakt in een prachtige keuken midden in het centrum van Lagos. Een heerlijke manier om je dag te beginnen! Boek hier!

pastel de nata workshop Algarve

Natuurlijk zijn er nog veel meer activiteiten te ontdekken. Op www.algarvetips.nl vind je meer dan 200 activiteiten door de hele Algarve. Zoek op plaats en vind de leukste activiteiten in de buurt van jouw accommodatie. Heb je speciale wensen? Laat het mij weten!

Boek op tijd een activiteit op teleurstelling te voorkomen.

Met zonnige groeten,

Jenny www.algarvetips.nl