info@algarvetips.nl

Wil jij op vakantie naar de Algarve?

De Algarve is prachtig en het is er bijna altijd mooi weer. Wil jij op vakantie naar de Algarve? Twijfel niet langer en laat ons helpen! Waar kunnen wij je mee helpen? Dat lees je hieronder!

Strand Portimao

Strand Portimao

1.Accommodaties tijdens je vakantie in de Algarve

Ben jij opzoek naar de perfecte accommodatie in de Algarve bekijk dan ons aanbod per plaats op de website. Wil jij overnachten in Lagos, Aljezur, Faro, Silves, Monchique of Sagres? Het kan allemaal. Zit er niks geschiktst voor je tussen, stuur dan een mail want wij helpen jou graag. Wil jij op roadtrip? Ook hier hebben wij leuke tips voor. Jouw vakantie begint bij Algarve tips!

spa Monchique

Monchique

2. Activiteiten Algarve

Tijdens je vakantie in de Algarve kun je van allerlei activiteiten doen. Denk aan paragliden, dolfijnen spotten, suppen, surfen, wandelen, op jeepsafari en nog veel meer leuks. Ook het aanbod van activiteiten bekijk je per plaats op onze website. Er zijn ook leuke yogavakanties voor als je even helemaal wilt ontspannen na de lockdown.

suppen voor kinderen Algarve

Suppen in de Algarve met kinderen

3. Restaurants in de Algarve

Wij hebben heel veel leuke restaurants voor je ontdekt in de Algarve. Bij ieder restaurant vermelden wij de prijsklasse en het adres. Niet alle restaurants in Portugal zijn even gezellig ingericht maar laat je er niet van weerhouden naar binnen te gaan! Qua prijs en kwaliteit verhouding valt er vaak niks te zeggen! Wij eten het liefst een Dorade of kip piri piri. Ook de restaurants vindt je per plaats maar we hebben ook een lijstje samengesteld. Ook aan vegetariërs is gedacht.

Restaurant casa Algarvia Albuferia

Restaurant Algarvia Albufeira

4. Stranden

Algarve wordt ook wel omschreven als het Californië van Europa. Ontdek hier de mooiste stranden!

Strand Lagos

Een van de mooiste stranden van Lagos