info@algarvetips.nl

Er zijn nog een aantal landen waar je heen kan reizen. Een daarvan is Portugal.

Wij gaan weer naar de Algarve, dit deden we een maand geleden ook maar nu is het toch anders.

De persconferentie heeft weer heel veel mensen aan het denken gezet. Ons ook maar reizen kan gewoon veilig dus daarom gaan wij ook gewoon.

Er gaan namelijk meerdere vluchten waardoor de vluchten niet zo vol zitten. Ruimte zat dus en het dragen van een mondkapje is verplicht. Wij gaan uiteraard ook met een zakelijk belang. Wij hebben veel afspraken aankomende week bij bedrijven die op onze website willen www.algarvetips.nl

Wanneer je bij Schiphol aankomt denk je wel ‘Waar zijn al die mensen” maar logisch natuurlijk want er gaan weinig vluchten. Lege gangpaden, plastic schermen, het leven is zo anders. Het blijft een soort film waar we inzitten toch?

Tot onze verbazing is er wel een restaurant open en nemen we een kopje thee. Het is 4 uur in de nacht. We halen nog wat tijdschriften en lopen richting de gate. Wat ons opvalt zijn veel oudere stellen die dus toch lekker van hun oude dag genieten en veel jonge stellen met kinderen. Heel goed! In Portugal zijn er duidelijke regels en zijn ze erg hygiënisch dus wij zien ook geen probleem.

Yes we zitten in het vliegtuig, met zoals we al eerder vertelde heerlijk veel ruimte. Dit heeft echt niet met het aantal vakantiegangers te maken want over een half uur gaat er weer een vlucht naar Faro. Ze hebben het gewoon netjes verdeeld.

Wij zijn er klaar voor en de Algarve is ook klaar voor jou!

Een Auto huren doen we uiteraard weer bij Luz cars, snelle service, geen gedoe! En dat is waar we allemaal van houden toch? Blijven jullie ons volgen? Dit kan via onze blogs, via youtube en Instagram!

Luz Cars

Tot snel! Liefs Jenny www.algarvetips.nl