info@algarvetips.nl

Dit boek brengt je daar waar je zijn wilt!

Nu we allemaal nergens heen kunnen en dus niet op vakantie naar de Algarve gaan, dromen we maar al te graag weg. Het boek Algarve met Verve brengt je toch een beetje in de Algarve. Droom weg met dit leuke boek van Ellen van Herk. Ik deed dit in Portugal en iedere dag keek ik er weer naar uit om verder te lezen!

Algarve met Verve

De Nederlandse Charlotte (Charly) is door alcoholisme haar dochter kwijtgeraakt aan haar ex-man Tom en probeert hierna een leven op te bouwen in de Algarve. Dit gaat met vallen en opstaan. Een relatie met de Engelse Lynn verandert haar leven in positieve zin, maar haar dood zorgt voor nieuwe verwikkelingen. Als Charly tenslotte Timothy en zijn vrouw ontmoet, die haar een bijzonder voorstel doen, lukt het haar naam te maken als kunstenaar. Romantiek, spanning, en een tintje erotisch!

het mooiste strand van de Algarve

Algarve

Algarve maakt je blij!

Eindelijk lacht het leven Charly toe, maar dan staat opeens haar dochter op de stoep met haar vriendin! Het meisje zoekt een toevlucht bij haar moeder in de Algarve, maar waarom? Als ook Charly’s ex verschijnt, wordt he elven van Charly opeens ingewikkeld. Oude geheimen, nieuwe vrienden, een ontvoerd meisje en een verdachte dood zorgen voor extra complicaties. Komt alles nog goed?

Algarve met Verve

Ontspannen tijdens de lockdown

Koude dagen, sneeuw, ijs, en nog koudere dagen. Wij duiken het liefst de bank op met een leuk en spannend boek. Ga jij graag op vakantie naar de Algarve, dan raden we je aan dit boek Algarve met Verve van Ellen van Herk te bestellen en hetzelfde te doen. Bij iedere bladzijde dacht ik, wat herkenbaar. Dit komt omdat wij natuurlijk op heel veel plekken zijn geweest zoals het plaatsje Silves wat ook in het boek voorkomt. Maar het komt niet alleen daardoor, waardoor wel… ja daar willen we natuurlijk niet teveel over verklappen.

Algarve met Verve

 Een aanrader

Wij lazen dit boek dus nog tijdens onze werkvakantie in de Algarve afgelopen december en daarom ga ik binnenkort een ander boek bestellen van Ellen van Herk voor hier thuis op de bank! Maar zoals ik al schreef, wil jij lekker wegdromen naar de Algarve ga dan zeker voor dit boek! Welke nieuwe het voor ons gaat worden? Daar zijn we nog niet over uit! Wat dacht je van bijvoorbeeld: Verwarring aan de Douro of Dreiging in de Algarve? Een ding is zeker, “Wij gaan ze allemaal lezen” Bestel Algarve met Verve hier!