info@algarvetips.nl

Uit eten in de Algarve

Inmiddels hebben wij heel veel leuke restaurants voor jullie verzameld in de Algarve. Van Sagres tot aan Monte Gordo zijn wij uit eten geweest en hebben zoveel lekkers geproefd! De Portugese keuken is eigenlijk heel simpel maar wie van vis houdt zit hier zeker goed! Ook serveren ze vaak groente bij de gerechten en dit vinden wij helemaal niet erg! Kip Piri Piri van de Grill is ook een echte specialiteit en wil je zeker niet missen. Uiteraard ook de sardines maar ja, hoe eet je die nou? Uiteraard zijn er ook meerdere culinaire restaurants, leuke Beach clubs en foodtrucks. Waar zullen we beginnen…

Restaurants Tavira

In Tavira kun je heel veel leuke restaurants vinden. Wij hebben er een aantal voor jouw gevonden en delen deze graag met jou. Tavira is sowieso een erg leuke plaats om naartoe te gaan en heeft heel veel gezellige straatjes en een mooie haven. Aan de haven kun je ook een ferry nemen en ga je voor nog geen €2,00 naar de stranden. Verder raden wij echt aan om een dagje naar Cacela Velha te gaan. Dit dorpje ligt op 15 minuten rijden van Tavira en is toch wel een van de meest prachtige plekjes van de Algarve.

Sunshine Bar Tavira

Restaurants Olhão

Olhão is een geweldige plaats met veel leuke restaurants. Vis, vlees, vegetarisch en/of echt traditioneel Portugees eten, alles komt aan bod. Iedere maand komen er weer leuke restaurants bij. Heb jij nog een leuke restaurant tip voor ons laat het dan zeker weten. Geniet van de heerlijke gerechten, wijnen en cocktails die Olhão te bieden heeft.

Casa Corvo Olhão

Restaurants Faro

Faro is een geweldige stad met veel leuke restaurants. Vis, vlees, vegetarisch en/of echt traditioneel Portugees eten, alles komt aan bod. Iedere maand komen er weer leuke restaurants bij. Heb jij nog een leuke restaurant tip voor ons laat het dan zeker weten. Geniet van de heerlijke gerechten, wijnen en cocktails en leuke restaurants die Faro te bieden heeft.

Restaurants Albufeira

Tijdens je vakantie in de Algarve heerlijk uit eten? De Portugese keuken is eenvoudig maar fantastisch. Veel groentes, vlees, vis, en gezonde soepen. De Portugezen zijn ook dol op zoet, het dessert is hier dan ook erg belangrijk. Albufeira is een geweldige badplaats met veel leuke restaurants voor echt traditioneel Portugees eten ben je hier dan ook zeker aan het juiste adres maar ook kent Albufeira vele internationale keukens. Iedere maand komen er weer leuke restaurants bij op deze pagina. Heb jij nog een leuke restaurant tip laat het ons dan weten. Geniet van de heerlijke gerechten, wijnen en cocktails die Albufeira te bieden heeft tijdens je vakantie in de Algarve.

Os Salgados Guia, Albufeira

Restaurants Portimão

De Portugese keuken is eenvoudig maar heerlijk. Veel groentes, vlees, vis, en gezonde soepen. De Portugezen zijn ook dol op zoet, het dessert is hier dan ook erg belangrijk. Portimão is een geweldige plaats met veel leuke restaurants, voor echt traditioneel Portugees eten ben je hier dan ook zeker aan het juiste adres maar ook kent Portimão vele internationale keukens. Iedere maand komen er weer leuke restaurants bij op deze pagina.

Urban Grill Portimão

Restaurants Lagos

Lagos heeft heel veel leuke restaurants, van tapas, tot aan een leuke burgerbar en veel typische Portugese restaurants en visrestaurants. Bij alle restaurants zijn wij geweest en daarom durven we ook alles aan te bevelen!

A Petisquera Lagos

Restaurants Algemeen Algarve

We hebben ook een lijst met restaurants tussen al deze grote plaatsen in. Echte toppers waar je zeker geweest wilt zijn.

Voor al deze restaurants boek je toch al een vakantie naar de Algarve?