info@algarvetips.nl

Als je op zoek bent naar een onvergetelijke kajakervaring in de prachtige kustplaats Lagos, dan moet je bij Lagos Adventure zijn. Eigenaren Humberto Costa en Ricardo Ventura zijn jouw gastheren tijdens de tour die je meeneemt naar de adembenemende grotten en schuilplaatsen van Lagos. De kustlijn van Ponta da Piedade is gevormd uit zeelieden en gouden rotsen, en het turquoise zeewater maakt het plaatje compleet.

De Guide

Humberto woont al 25 jaar in Lagos en is geboren in de buurt van Spanje. Hij werd verliefd op dit paradijs na zijn eerste vakantie hier en is een expert op het gebied van kajakken. Samen met Ricardo heeft hij Lagos Adventure opgericht om hun passie voor het water te delen met anderen. Ze bieden een korte briefing voorafgaand aan de tour, zodat je weet hoe je moet manoeuvreren en hoe je je op het water moet gedragen.

Kajakken in Lagos

De tour begint bij de Marina de Lagos, waar je aan boord gaat van de catamaran “SEA YOU” met alle uitrusting aan boord, inclusief kajaks, peddels en reddingsvesten. Je verlaat de haven van Lagos en Ricardo geeft gedetailleerde informatie over de stranden, grotten en rotsformaties tijdens de tour. Aan het einde van de tour kom je terug bij de catamaran om even te ontspannen, te zwemmen en foto’s te maken van de tour die je later via Facebook ontvangt.

De tour duurt ongeveer 2,5 uur en is geschikt voor iedereen die van avontuur en natuur houdt. Humberto en Ricardo staan ​​bekend om hun gastvrijheid en hun focus op het creëren van een onvergetelijke ervaring voor elke gast. Als je op zoek bent naar een unieke manier om de prachtige kustlijn van Lagos te verkennen, boek dan nu je tour bij Lagos Adventure info@algarvetips.nl. Of bekijk hier meer informatie.