info@algarvetips.nl

Geen Quarantaine

Yes we hoeven bij thuiskomst van Portugal niet meer in quarantaine. Tijd voor een vakantie naar de Algarve dus!  Ook hoef je vanaf 9 april 2021 geen Covid testen meer te doen voor je terugvlucht naar Nederland, alleen nog voor de heenreis. Dit doe je bijvoorbeeld  bij https://vliegcoronavrij.nl/ 

PCR Test + Reiscertificaat €120,00

  • Bij u thuis of in de praktijken (thuis vanaf €30 extra afhankelijk van de locatie)
  • RIVM Gevalideerd
  • Voor 11.00 getest, zelfde dag resultaat

PCR test Vliegen

Vakantie Algarve

Vakantiehuis Tavira

Ben jij ook zo toe aan een vakantie? Wij helpen jou graag met deze vakantie plannen. We hebben een ruime keuze uit verschillende accommodaties en een groot activiteiten aanbod. De terrassen in de Algarve zijn ook weer open en wij hebben veel leuke restaurant tips voor jou!

De Algarve

Actief tijdens jouw vakantie in de Algarve! De Algarve is de perfecte plek om te surfen, kajakken, snorkelen, suppen, fietsen, paardrijden, vissen of te wandelen. In de avond ga je naar een van de vele leuke restaurants of bars. Wil jij naar het einde van de wereld dan ga je naar Sagres. 

Wil jij de wilde natuur zien dan ga je naar Aljezur. Wil jij naar het hoogste gebergte dan ga je naar Monchique.  De Algarve heeft zoveel moois. Wil jij al op vakantie naar de Algarve?

Als je naar de Algarve vliegt, vlieg je het beste naar Faro. Je kan hier een auto huren bij Luz car of met het openbaar vervoer verder reizen. Vanaf het vliegveld neem je voor nog geen €12,00 een taxi naar het station. Vanaf Faro naar Bijvoorbeeld Lagos kost een treinkaartje ongeveer €7,50. Toch raden wij een auto tijdens je vakantie in de Algarve echt aan, want er valt zoveel te ontdekken in Portugal. 

Hotel Lagos

Avenida Lagos

Als jij van witte dorpjes houdt, witte zandstranden, prachtige natuur en heerlijke vis dan is de Algarve echt wat voor jou! Op deze website vindt jij de leukste stranden, restaurants, accommodaties en activiteiten van de Algarve. Op deze website vind je veel leuke tips voor tijdens jouw vakantie in de Algarve. Vindt jij geen geschikte accommodatie op onze website bekijk dan eens het aanbod van All in Portugal!

Boek snel je vlucht!