info@algarvetips.nl

Hou jij van lezen? Breng dan Portugal naar je huis.

Ben jij al bekend met de boeken van Ellen van Herk? Ze schrijft prachtige boeken over de Algarve en Portugal. Inmiddels heeft ze 14 boeken uitgebracht en wij zijn net aan een tweede begonnen.

We begonnen met De Algarve met Verve. 

Samenvatting

De Nederlandse Charlotte (Charly) is door haar alcoholisme haar dochter kwijtgeraakt aan haar ex-man Tom en probeert hierna een leven op te bouwen in Portugal. Dit gaat met vallen en opstaan. Een relatie met de Engelse Lynn verandert haar leven in positieve zin, maar haar dood zorgt voor nieuwe verwikkelingen. Als Charly tenslotte Timothy en z’n vrouw ontmoet, die haar een bijzonder voorstel doen, lukt het haar naam te maken als kunstenaar en eindelijk lijkt het leven haar toe te lachen. Dan staat opeens haar volwassen dochter op de stoep met haar vriendin. Haar vader heeft moeite de keuze van z’n dochter te accepteren en het meisje zoekt haar toevlucht in Portugal. Als ook Charly’s ex op komt dagen, wordt het leven van Charly opeens erg ingewikkeld. Oude geheimen, nieuwe vrienden, een ontvoerd meisje en een ampul insuline zorgen voor extra complicaties. Komt alles goed met Charly?

Ben jij ook enthousiast na het lezen van deze samenvatting? Bestel De Algarve met Verve dan nu hier.

Je raakt niet uitgelezen!

Omdat wij De Algarve met Verve wel heel snel uit hadden wilden wij meer! Maar ja, voor welke kiezen we? Na een klein onderzoek en contact met Ellen van Herk besloten wij Thuis in de Algarve te bestellen.

Ellen van Herk

Thuis in de Algarve

Samenvatting

Na haar moeders dood ontdekt de Nederlandse Tessa dat haar vader een Portugees is. Impulsief besluit ze af te reizen naar de Algarve om hem te vinden. Ze komt in contact met de Engelse Viv, die op het landgoed van haar vader Jorge woont en via haar komt ze terecht op de schitterende Quinta Esteves in het dorpje Fabrica. Haar komst maakt nogal wat los. Al snel blijkt dat achter de mooie façade heel wat familiegeheimen schuil gaan en dat het leven op de Quinta lang niet zo mooi is als het lijkt. Vrijwel ieder lid van de familie heeft geheimen en door Tessa’s komst dreigen er een aantal openbaar te worden. Als zij dan ook nog ontdekt dat een familielid betrokken is bij een ontvoering wordt het pas echt spannend. Tussen al deze verwikkelingen door ontstaat er ook nog iets moois tussen haar en Jorge’ oudste zoon, maar wat als ze vertelt dat zij Jorge’ dochter is?
Bestel dit boek vandaag nog. Bestel.
Wij zijn op de helft van dit boek en iets drukker dan normaal, maar ook dit boek is net zo verslavend als De Algarve met Verve. Welk boek heb jij al gelezen? Wij overwegen om hierna voor Dreiging in de Algarve te gaan.
Ellen van Herk
Laat ons weten wat jou favoriet is!