info@algarvetips.nl

Uit eten in Portimão

De Portugese keuken is eenvoudig maar heerlijk. Veel groentes, vlees, vis, en gezonde soepen. De Portugezen zijn ook dol op zoet, het dessert is hier dan ook erg belangrijk. Portimão is een geweldige plaats met veel leuke restaurants, voor echt traditioneel Portugees eten ben je hier dan ook zeker aan het juiste adres maar ook kent Portimão vele internationale keukens. Iedere maand komen er weer leuke restaurants bij op deze pagina. Heb jij nog een leuke restaurant tip laat het dan zeker weten. Geniet van de heerlijke gerechten, wijnen en cocktails die Portimão te bieden heeft.

Tip 1. Rocha super Juice

Rocha Super Juice Portimão

Hou jij van gezond en vegan ga dan zeker eens langs bij Rocha super Juice. Ze maken heerlijke en gezonde smoothies, bowls en nog veel meer lekkers! Super Juice is niet gemaakt om u alleen producten te verkopen. Ze hebben de ruimte gecreëerd voor de gemeenschap, iedereen is welkom, ofwel om heerlijk gezond eten en versgeperste sappen te proberen, om uit te rusten, te lezen, te spelen, een praatje te maken, nieuwe mensen te ontmoeten, ideeën te delen en nog veel meer!

Tip 2. Humberto’s

Humberto's Portimão

Humberto’s restaurant, gelegen in Praia da Rocha, met een onmiskenbaar uitzicht op de zee, combineert Portugese en internationale gerechten en brengt de lucht van de Atlantische Oceaan en de Barrocal naar de tafel. Met verse textuur en smaken, met producten die dagelijks in het restaurant arriveren, zijn de suggesties verdeeld in malse Nacos de Vitelão die vrij in weiden is gemaakt, sappig zwart varkensvlees dat is opgegroeid in het kurkeikenbos of de aromatische cataplana met zeevruchten of verse vis van de kust gegrild op houtskool. Als u de voorkeur geeft aan een “lichtere” maaltijd, mag u de perfect gebakken zeevruchten of de gevarieerde tapas die het Humbertos-restaurant te bieden heeft niet missen. De vriendelijkheid en toewijding van al onze medewerkers en de versheid en textuur van de ter plaatse bereide ingrediënten, zijn het perfecte motto voor een aangename maaltijd met familie of vrienden.

Tip 3. o Tapas Ó Destapas

Tapas Ó Destapas Portimão

Heerlijk tapas eten tijdens je vakantie in Portimão? Tapas Ó Destapas ligt in Praia. Heerlijke Portugese tapas in een gezellige en typische sfeer. Alle snacks/tapas worden ter plaatse gemaakt. 

Tip 4. No Solo Aqua

No Solo Aqua Portimao

Onze favoriete beach club in Portimão is No Solo Aqua. Hier kun je heerlijke sushi en oester eten, maar buiten dat ook heel veel andere gerechten bestellen. No solo aqua in Portimão heeft twee kanten, 1 met zwembad en uitzicht op zee waar je de hele dag heerlijk kan relaxen en waar vaak een leuke dj draait. En een deel met allemaal strandbedjes en restaurant waar ook bijna iedere dag een dj draait. Ontdek deze leuke club!

Wil jij meer restaurant tips in de Algarve? Bekijk ze hier!