info@algarvetips.nl

Wilde en prachtige Westkust tour

Verken de westkust van de Algarve

Wilde en prachtige Westkust tour Algarve

Volwassenen (leeftijd 12+): 65 €
Kinderen: (6-11 jaar) 45 €
Privégroepen: (max. 8 personen) 299 €

DUUR: +/- 8 uur

Volledige dag in het natuurpark West Coast Algarve Portugal. Verken de westkust comfortabel in een minibus met airconditioning, bezoek Aljezur en maak van de gelegenheid gebruik om het kasteel met een fantastisch uitzicht te bezoeken.
Nadat ze naar het strand van Monte Clérigo zijn gegaan, heb je ook een fantastisch uitzicht op het strand van Amoreira, waar de rivier samenkomt met de zee.
In Monte Clérigo heb je tijd voor een stop in het kleine dorp, direct naast het strand, waar je kunt genieten van het fantastische uitzicht.
In de buurt stoppen ze in Arrifana, waar je prachtige zwarte kliffen kunt zien met meer dan 100 meter. Vanaf hier ga je naar Carrapateira, een gebied met een prachtig strand en adembenemende kliffen. U kunt genieten van de ongerepte natuur, nieuwe geuren ruiken en verblind worden door adembenemende uitzichten!
Ga ‘s middags naar Sagres om het veelgeprezen fort te zien en bezoek de kerk binnen, de zonnewijzer en de fantastische kliffen van meer dan 100 meter hoog.
Sluit de dag af in de Kaap van St. Vincent. Op de terugweg wordt u afgezet bij uw hotel. Is dit niet leuk? Boek vandaag nog of deel deze activiteit met je vrienden

VERTREK – Lagos
OPHALEN – begint om 9.00 uur
INBEGREPEN
– Mini busje met airconditioning
– Fles water
– Professionele gids

Niet inbegrepen: Lunch
 Tip: Comfortabele kleding | Hoed