info@algarvetips.nl

Vistour in Sagres

Vissen in Sagres. Op vistour!

Vissen in de Algarve

We nemen je mee naar de beste plek om te vissen, in het visserspad van het natuurpark Costa Vicentine, waar je kunt genieten van een ongelooflijke kustlijn die je ogen verzilvert.
Zodra we bij de visplek zijn, wat ongeveer 20 minuten kan duren, begint ons visavontuur. We zullen je voorzien van vistuig en vergunningen en je laten kennismaken met de traditionele vistechnieken die in de Algarve worden gebruikt. Je gaat achter Sargos, Golden Breams en Seabasses aan vanaf het strand, rotsen of kliffen.
Nadat je een vis hebt gevangen, laten we je zien hoe je hem kunt darmen en meteen op het strand kunt bereiden! Vers gemaakte ceviche, gegrilde vis, gekookte mosselen zijn enkele van de opties. Of probeer het eens met traditionele lokale zeevruchten zoals zeepokken en limpets zijn enkele van de opties.
Het is tijd om je op je gemak te voelen op het strand om een ​​kleine pauze te nemen en je geweldige ervaring te delen!

Ons visavontuur eindigt na ongeveer 4 uur vol spanning en een verhaal om te bewaren en te vertellen. Neem gerust je eigen vistuig mee of vraag naar een specifieke vistechniek en we zullen ons best doen om dit mogelijk te maken. De tijd wordt bepaald aan de hand van de getijden.Voor meer informatie neem contact op met info@algarvetips.nl Gebruik bij je boeking altijd de code Algarvetipsnl.

Facebook: https://www.facebook.com/rockandreelfishing