info@algarvetips.nl

Creatieve workshop glasbranden-blazen Algarve

 

 

Workshop-Vakantiecursus glasbranden, blazen

Vakantie cursus Algarve  glasbranden Algarve workshop Algarve winter

Ontdek de spannende uitdaging van het werken met glas tijdens onze creatieve workshop, vakantiecursus glasbranden/-blazen! Onder leiding van kunstenares Anjo Brohm raak je vertrouwd met het werken met warm glas (lampworking). Deze cursus is geschikt voor beginners en gevorderden en biedt stap voor stap training in de basis technieken die de opmaat zijn voor spectaculair glasblazen. 

Leer spelenderwijs hoe je het glas gelijkmatig kunt opzetten en doseren, hoe je werkt met grotere volumes, decoratiematerialen en kleurgebruik. Tijdens deze vijfdaagse cursus is er ruimte voor je eigen fantasie en creativiteit. De nadruk ligt op het leerproces, niet op vooraf bedachte eindresultaten.

Verblijf

vakantiecursus algarve

Je verblijft in tweepersoonskamers met eigen badkamer en geniet van een uitgebreid ontbijt, koffie/thee/fris en lekkers tijdens de cursus en een gezamenlijke maaltijd met drankjes in de middag. ‘s Avonds ben je vrij om de middag en avond naar eigen inzicht in te vullen. Het terrein beschikt over een groot zwembad en het oude Moorse stadje Loulé ligt op loopafstand (door een natuurgebied). De kust is een half uur rijden.

Prijs

De prijs van €1195 is inclusief alle materialen, verblijf in tweepersoonskamers, ontbijt en hoofdmaaltijd. Er geldt een toeslag van €150 voor een eenpersoonskamer en de reiskosten zijn niet inbegrepen. Voor meer informatie of inschrijvingen kun je contact opnemen via info@anjobrohm.eu of bellen naar 0031 6 47660051.

Data

2023 11-18 november

2024 2-9 maart.

Groepsinschrijvingen zijn mogelijk op aanvraag. Meld je nu aan en ontdek de kunst van het glasblazen tijdens deze unieke vakantiecursus!