info@algarvetips.nl

São Rafael Villas, Appartments & Guesthouse.

 

Luxe overnachten in de buurt van Albuferia

São Rafael Villas, Apartments & Guesthouse

Prijs: vanaf €79 per nacht

Voor boekingen neem contact op  via onderstaande button

Of boek direct en gebruik de code: Algarvetips.nl 

Website: https://www.saorafaelalgarve.pt/en/

Zelfs als we opgesloten zitten, zoals nu tijdens de lockdown, hebben we een pauze en momenten van ontspanning nodig! Des te beter als ze zich in een andere en meer relaxte omgeving bevinden, gevuld met frisse lucht en direct aan zee. Gelegen in het prachtige strand van São Rafael, op 5 km van Albufeira en op 2 en een half uur rijden van Lissabon, vinden we São Rafael Villas, Apartments & GuestHouse. Met zijn gevarieerde keuze aan accommodaties biedt het ons de goede tijden die we allemaal nodig hebben! De omgeving is er een van rust, met het groen van de natuur om de hoek en het strand op korte loopafstand. Hier vind je de ziel en puurheid van de Algarve, met comfort en veiligheid. Je bent hier van harte welkom!

Appartementen

De perfecte combinatie van authenticiteit en modern comfort.
Boek fantatische appartementen.

São Rafael Villas, Apartments & Guesthouse

Villa’s Premium

Met de oceaan op de achtergrond en ook met een privézwembad, bevinden deze serene en exclusieve villa’s zich op een toplocatie.
Kom en beleef een onvergetelijke Premium-vakantie!

São Rafael Villas, Apartments & Guesthouse

Villa’s Superior

Deze kwaliteitsvilla’s hebben een eigentijds design en zullen u een droomvakantie bezorgen. Geniet van de allround verfijning van zowel het interieur als de buitenruimtes. Ook kun je heerlijk ontspannen in het mooie gemeenschappelijke zwembad.

Guesthouse

Het ideale vakantiehuis, waar vakantie ook wel vakantie is! De Guasthouse is er om gasten een comfortabel welkom te bieden, op weg naar een zorgeloos en ontspannen verblijf. Voel je thuis, Ze zorgen goed voor je!

São Rafael Villas, Apartments & Guesthouse

Voor boekingen neem contact op via onderstaande button of bekijk hier meteen de beschikbaarheid, boek direct en gebruik bij opmerkingen de code: AlgarvetipsNL. 

Boek direct