info@algarvetips.nl

Santo Antonio Villa’s

Santo Antonio Villa’s, Golf & Spa 

Golf resort Algarve

Voor boekingen neem contact op met info@algarvetips.nl of boek direct en gebruik de code: AlgarvetipsNL

Vakantieresorts in de Algarve
Santo António Villas, Golf & Spa, gelegen in de westelijke Algarve, op ongeveer 15 minuten rijden van Lagos, is het perfecte toevluchtsoord voor uw familievakantie in de Algarve. We zijn trots op het aanbieden van uitstekende vakantieaccommodaties in de Algarve, van grote familievilla’s met zwembad tot geschakelde villa’s.

Drie van onze vakantieresorts in de Algarve (Quinta da Floresta, Quinta da Encosta Velha en Quinta do Montinho) omringen de golfbaan van Quinta da Floresta, waar veel van onze villa’s een prachtig uitzicht hebben over de golfbaan en het omliggende platteland van de Algarve.

Hoewel golf centraal staat in deze vakantieresorts, zijn er vele andere vrijetijdsactiviteiten beschikbaar zoals tennis, voetbal en een keuze uit verschillende zwembaden om uit te kiezen. Voor degenen die op zoek zijn naar ultieme ontspanning, biedt de Spa Santo Antonio een breed scala aan behandelingen om u te helpen ontspannen.

Voor strandliefhebbers biedt het vakantieresort The View in het nabijgelegen vissersdorp Salema in de Algarve geschakelde villa’s met een prachtig uitzicht over de oceaan.

Onze vakantieresorts in de Algarve zijn ideaal voor gezinnen en onze kinderclub biedt een veilige en leuke omgeving voor uw kinderen om plezier te hebben, te leren en nieuwe vrienden te maken. Ons ervaren, vriendelijke personeel kan een volledig programma met kinderactiviteiten organiseren om uw kinderen de hele vakantie te vermaken en gelukkig te houden.

Voor boekingen neem contact op met info@algarvetips.nl of boek direct en gebruik de code: AlgarvetipsNL