info@algarvetips.nl

Quinta O Ninho Monchique

 

Quinta O Ninho B&B in Monchique

overnachten in Monchique

Voor boekingen of meer informatie neem contact op via onderstaande button.

Personen 2-8 Kamers 4

Prijs: vanaf €70,00 per nacht

Glamping: vanaf €120,00 per nacht 

In het hartje van de Algarve, tussen een spinnenweb van allerlei kleine landweggetjes en authentieke banen, vind je Quinta O Ninho terug. Deze eigenaren Gerrit en Ann zijn ook Nederlands en ze heten je graag welkom.

Een bijzondere Bed & Breakfast gelegen in Monchique, die een plekje prikte in deze groene oase. Op deze unieke lap grond en onder een wolkeloze hemel krijgen begrippen als rust, ontspanning, ontstressen en zorgeloosheid een extra dimensie. Vandaar ook de slogan “turn moments into memories”.

De B&B wordt bewust klein gehouden en heeft 4 kamers. Zo is er 1 luxe kamer, zijn er 2 comfort kamers en is er 1 standaard kamer. Vanuit al deze kamers en het zwembad heb je een kilometersver uitzicht over de vallei.  Bijkomend is er een glaming tent waar gasten een meer avontuurlijk onderkomen vinden.  Deze luxueuze vorm van kamperen wordt zeer geaprecieerd door mensen die hun vakantie een iets andere touch willen geven. De tent is voorzien van een eigen keuken, badkamer, ruim terras en heeft 2 slaapkamers.

Voor al onze gasten staat een buitenkeuken ter beschikking. Indien onze gasten dit willen kunnen ze hier een eigen potje koken.

De B&B is uiterst ecologisch opgebouwd. Zo is er geen enkele connectie met “de straat”. Alle elektriciteit wordt gehaald uit zonneënergie en opgeslagen in batterijen, het natuurlijk bronwater dat uit de berg komt  is van nature uit perfect drinkbaar, vuil water ondergaat een natuurlijk zuiveringsproces vooralleer het terug in de natuur gaat.

In de omgeving is er vanalles te doen, je kan dolfijnen gaan spotten, een grottentocht maken, met de fiets gaan downhillen, het waterparken bezoeken, wandelen, leuke steden bezoeken, kajakken, golfen, (golf)surfen, een lokale tocht maken met jeeps of een quad, skydiven en karten. Ook de wereldberoemde grot van Benagil ligt niet ver van de B&B vandaan.

De centrale ligging maakt het mogelijk om zowel de westkust (natuurgebied) als de meer toeristische zuidkust te verkennen. 

Voor boekingen neem contact op via onderstaande button of bekijk hier meteen de beschikbaarheid, boek direct en gebruik bij opmerkingen de code: AlgarvetipsNL. 

Boek direct