info@algarvetips.nl

Passadico do barranco do demo Alferce

Wandeling loopbrug  Passadiço do Barranco do Demo in Alferce -Monchique

Loopbrug Monchique

Afgelopen weekend begaven we ons op een avontuurlijke reis naar het prachtige Passadiço do Barranco do Demo in Alferce, en we werden niet teleurgesteld! Deze spectaculaire wandelroute biedt een adembenemend uitzicht en een onvergetelijke ervaring in de Algarve.

Na een rit van 40 minuten uit Lagos, arriveerden we bij het startpunt van de wandeling. De route duurt ongeveer 1,5 uur om rond te lopen, maar geloof ons, elke stap is het waard. Terwijl we onze weg baanden langs de kronkelende paden en de prachtige loopbrug, werden we getrakteerd op panoramische vergezichten die ons sprakeloos maakten. Het was alsof we door een schilderij liepen van natuur.

Tijdens onze wandeling kwamen we langs het charmante dorpje Alferce. Hier namen we een welverdiende pauze en genoten we van een heerlijke daghap bij een lokaal restaurantje. De gastvrijheid en de smaken van de traditionele gerechten waren top! Het was een perfecte manier om onze energie op te laden voor het tweede deel van de wandeling.

 

   

Al met al was onze ervaring bij Passadiço do Barranco do Demo in Alferce er een die we niet snel zullen vergeten. Van de uitzichten tot de heerlijke lokale gerechten, het was een avontuur Als je op zoek bent naar een onvergetelijke wandelervaring die niet te lang duurt in de Algarve, dan is deze plek absoluut een must-visit!

Locatie voor in je navigatie