info@algarvetips.nl

Parasailing from Albufeira

Parasailing from Albufeira

 Ga voor een opwindende parasailboottocht langs de kust van Albufeira en bewonder de panoramische bezienswaardigheden van de prachtige badplaats van Portugal en de zandstranden. Voel 10 minuten lang de wind in je gezicht terwijl je over het water vliegt en geniet van het landschap vanuit vogelperspectief.

Deze activiteit begint in de jachthaven van Albufeira, waar de bemanning een veiligheidsbriefing zal geven, en je krijgt een reddingsvest en een harnas dat aan je parachute kan worden bevestigd. Nadat je aan boord van de boot bent gestapt, ga je het open water op. De schipper maakt je vast aan het harnas, opent de parachute en laat de kabel langzaam los om de vlucht te starten. Bereik een hoogte van maximaal 80 meter en voel de adrenalinestoot terwijl je boven de oceaan vliegt voor een onvergetelijke ervaring.

De totale boottocht duurt maximaal 1 uur en 5 uur, afhankelijk van het aantal gasten. Vluchten voor 2 of 3 personen zijn afhankelijk van de omstandigheden en technieken op zee. Nadat iedereen de kans heeft gehad om te vliegen, geniet je van de boottocht terug naar de jachthaven. Boek hier. Wil jij nog meer informatie neem dan contact met ons op.

Prijzen:
Passenger – 25€
Children 3 to 10 years – 25€
Adults +11 years – 35€