info@algarvetips.nl

Paragliden in de Algarve

Paragliden in Albufeira

Paragliden Albufeira

Bij Fly Algarve kun je paragliden met een motor. Je vliegt over de golfbanen van Albufeira, dan passeren ze de spectaculaire jachthaven van Vilamoura om de prachtige boten te zien die daar geparkeerd staan, daarna vlieg je over het prachtige Rocha Baixinha-strand, Falésia-strand en Olhos de Água-strand.  Bekijk het prachtige imago van hotels, resorts in de regio Albufeira en het uitzonderlijke uitzicht over land en zee. Na dit zeer rustige moment, wordt er een beetje adrenaline gecreëerd met gedurfde manoeuvres, als dit je wens is tenminste.  Daarna ga terug naar het startpunt en sluit je de vlucht af met veel geluk en vreugde.

Effectieve vliegtijd: 20 minuten

Prijs: €60,-

Altijd al willen vliegen over de Algarve?

Ervaar het ultieme gevoel van vliegen aan de prachtige kust van de Algarve en verzamel momenten en kleurenpaletten van mediterrane tinten. Heb je je dit ooit voorgesteld?! Vlucht over de warmwaterbronnen en geniet van het gevarieerde landschap van Zuid-Portugal, leer de kust van Albufeira kennen door middel van een panoramische paraglidingvlucht en geniet zo van deze ongelooflijke ervaring. Stel je nu voor of het bij zonsopgang of zonsondergang is, het landschap dat op het strand zal zijn verschenen! Je zult het zeker niet vergeten.

Effectieve vliegtijd: 20 minuten

Prijs: €60,-

Paraglidingvlucht met adrenaline

Een vlucht met echte adrenaline over de Algarve? Vlieg over Praia Grande, golfbaan Herdade dos Salgados, je passeert de spectaculaire kliffen en kliffen dicht bij de grotten van Benagil. Op een hoogte van 300 meter zien je Lagos, Portimão, Albufeira en Vilamoura. Na dit zeer rustige moment, zal je een beetje adrenaline creëren met gedurfde manoeuvres, als dit je wens is. Ga terug naar het startpunt en sluit de vlucht af met veel geluk en vreugde.

Effectieve vliegtijd: 20 minuten

Prijs: €60,-

bekijk de beschikbaarheid in de kalender en boek of neem contact met ons op via info@algarvetips.nl