info@algarvetips.nl

Paard-Pony rijden Lagos

Wij zijn een vriendelijk paardrijcentrum en dierenopvang met een kleine kinderboerderij in de buurt van Lagos, Portugal.

We begonnen met het redden van paarden en ezels, en naarmate het aantal geredde dieren toenam, besloten we enkele prachtige paarden aan te schaffen en paardrijden en ponyritten voor kinderen aan te bieden om ons reddingswerk te financieren en de toekomst van onze dieren veilig te stellen.

Wij bieden paardrijtochten aan voor zowel beginners als gevorderde ruiters op mooie routes door het prachtige landschap van de Algarve, begeleid door ervaren gidsen.

Ontdek de schoonheid van de Algarve te paard! Wij bieden verschillende ritten aan voor elk niveau, zodat iedereen kan genieten van een onvergetelijke ervaring in de natuur. 

Wandelrit (60 minuten) – €40 De perfecte rit voor beginners, ruiters die hun vertrouwen willen herwinnen of gewoon voor iemand die het rustig aan wil doen. Geen verwachtingen, gewoon een uur lang genieten van een rit op een van onze prachtige paarden door het schilderachtige landschap van de Algarve. Onze gids zal voldoende mogelijkheden hebben om foto’s van je te maken!

Wandel/Draf rit (60 minuten) – €40 Vergelijkbaar met de Wandelrit, maar als alle leden van je groep in staat zijn om de Rising/Posting Trot te doen, zijn er ook mogelijkheden om te draven. Onze gids zal voldoende mogelijkheden hebben om foto’s van je te maken!

Wandel/Draf/Galoprit (60 minuten) – €50 Heb je meer ervaring en heb je al meerdere keren gegaloppeerd (vrijwillig!)? Til je ervaring dan naar een hoger niveau met een wandeling, draf en galop door het prachtige Portugese platteland. Er is niets beter dan in galop een heuvel op te gaan!

Wandel/Draf/Galoprit (90 minuten) – €70 Heb je meer dan een uur in het zadel nodig? We begrijpen het. Veel van onze ervaren ruiters geven de voorkeur aan een langere en snellere rit, dus waarom niet een 90 minuten durende wandeling, draf en galop maken?

Pony/ritjes Leuk voor de kleintjes. €15 voor 15 minuten ponyrijden op het mooie land. 

Reserveer nu via info@algarvetips.nl en beleef een onvergetelijke paaardrijervaring in Lagos!