info@algarvetips.nl

Paarden Retraite in de Algarve

Paarden retraite Algarve

paardenretraite Algarve 

Sta je op een kruispunt in je leven en heb je een vakantie nodig waarbij je echt even tot jezelf kunt komen? Neem dan een week de tijd en ga naar (Charlotte) Rosanna en haar 4 paarden. 7 dagen en 6 nachten zit je ondergedompeld in de helende energie van de paarden. Midden in de natuur.

Slapend onder een sterrenhemel met het geluid van etende paarden naast je. Een week lang doe je oefeningen met en naast het paard om meer helderheid te krijgen in je patronen en dynamieken.

Je komt hierdoor meer in je lichaam en kunt met een open hart het NU ervaren. 
De paarden helpen je onder begeleiding van Charlotte Rosanna om dichterbij jezelf te komen en te blijven, meer van je talenten te ontdekken en nu echt te voelen wat je dromen en verlangens zijn.
Deze retraite is iets voor jou als aan alles voelt dat je iets wil veranderen in je leven maar je weet niet hoe. De paarden gaan je daarbij helpen. Je krijgt rust en duidelijkheid, niet alleen in je brein maar vooral in je hart en lijf, zodat je vol vertrouwen de volgende stap kunt nemen en de juiste weg kunt inslaan op het kruispunt waar je nu staat.
Off grid/On soul max 4 personen per week. €2250 p.p inclusief, eten, drinken, overnachten en programma. 
Odemira – Portugal 
data:
6-12 november
20-26 november
6-12 december
1-7 januari 2023
5-11 februari 2023
5-11 maart 2023
2-8 april 2023
7-13 mei 2023
We beginnen op zondagen om ca. 15.30 uur en eindigen op zaterdagen rond ca 12.00 uur

Stuur een e-mail nar info@algarvetips.nl voor meer informatie.