info@algarvetips.nl

Lighthouse Grill & Bar Carvoeiro

Lighthouse Grill & Bar Carvoeiro – Pool

Carvoeiro restaurant 

Welkom bij The Lighthouse in Carvoeiro : Jouw Bestemming voor Een Onvergetelijke Ervaring aan de Atlantische Oceaan

Ontdek The Lighthouse, een betoverende locatie met twee ruime terrassen die uitkijken over de adembenemende schoonheid van de Atlantische Oceaan. Met een elegante eetkamer, een aparte lounge en bar, een zwembadbar en een kinderspeelplaats biedt The Lighthouse een veelzijdige omgeving voor alle gasten.

Geniet van een panoramisch uitzicht vanaf de terrassen, waar de schoonheid van de zee tot leven komt. De buitenlounge, met zijn stijlvolle ontwerp en uitnodigende ambiance, vormt de perfecte aanvulling op het restaurant.

De recent gerenoveerde vuurtoren straalt charme uit met op maat gemaakte kunstwerken die het thema van ons restaurant aanvullen. Of het nu gaat om een bruiloft, jubileum, verjaardag of ander speciaal evenement, de vuurtoren biedt een unieke en betoverende setting.

Bij The Lighthouse streven we naar uitmuntendheid in entertainment. Met regelmatige livemuziek van de hoogste standaard, beloven we een ervaring die al je zintuigen prikkelt.

Kom en ontdek de magie van The Lighthouse – waar elk moment een herinnering wordt om te koesteren.

En ja je kan hier ook een bedje huren.

Adres: https://www.google.com/maps/place//data=!4m2!3m1!1s0xd1ad662e1843fa5:0xba873771c8502ab1?sa=X&ved=1t:8290&ictx=111

Prijs: €€

Facebook: https://www.facebook.com/Lighthousegrillandbar

Instagram: https://www.instagram.com/lighthousegrillbar_carvoeiro/

Website: https://thelighthousegrillandbar.com/

Restaurant Carvoeiro Lighthouse Carvoeiro Carvoeiro restaurants