info@algarvetips.nl

Jeeptour

Spannende Jeeptour in de buurt van Sagres

Jeep safari Algarve

4WD tocht naar de westkust afgewisseld met korte wandelingen op de mooiste lokaties.

De gids/chauffeur breng je eerst naar het pittoreske artiesten dorpje Barão São João. Een optionele koffiestop is mogelijk hier, en daarna gaat het offroad door de bossen van Algarve´s grootste bos (de Mata Nacional) naar de westkust.

We komen hier aan bij de vissersdorpjes zoals Carrapateira en Bordeira. We stellen voor om te lunchen in Monte Clerigo, ons favoriete strandje aan de westkust.

Na de lunch bezoek je Sagres en de Kaap St. Vicente. Boven op de winderige rotsen staat één van de krachtigste vuurtorens van europa, welke is reeds 5 eeuwen gebruikt door zeilers die terugkomen van Afrika en America als belangrijk navigatiepunt.

Dit is een privétocht waarbij u alleen met uw eigen familie/groep plaatsneemt in de auto. De passagierstoel naast de bestuurder dient leeg te blijven, daardoor is er plaats is voor maximaal 5 passagiers in de auto.

U kunt zelf lunch meenemen maar de gids kent vele restaurants voor alle budgetten en smaken. U kunt al heerlijk en compleet lunchen op het strand voor €10-15 pp. Op verzoek kunnen we 2 kinderboosterzitjes meenemen, of u kunt zelf een kinderzitje meenemen op de dag zelf.

U wordt gratis opgehaald tussen Ferragudo en Sagres, contacteer ons voor overige lokaties.
Volledige dag €220 voor maximaal 5 passagiers

Halve dag €140 voor maximaal 5 passagiers