info@algarvetips.nl

                           Botenverhuur naar wens vanuit Faro

Ervaar het plezier van varen met of zonder schipper. 

Omschrijving:

Huur een boot met of zonder schipper en geniet van Ria Formosa in je eigen tempo en tijd. Voor jouw gemak kunnen we ook een schipper ter beschikking stellen die je op de veiligste manier naar de beste plekken brengt. Om onze boten te huren, moet de schipper de relevante vaarbewijs hebben.
Het geautoriseerde navigatiegebied is alleen binnen de Ria Formosa; en het is niet toegestaan om de oceaan op te gaan.

  Houd er rekening mee dat:

  De persoon die de leiding heeft over de bemanning moet de wettelijke leeftijd hebben en verantwoordelijk zijn voor de boot en de mensen erop. ISea Charter behoudt zich het recht voor om de levering van de boot te weigeren als de verantwoordelijke niet geneigd lijkt zijn verantwoordelijkheden op zich te nemen. In dit geval wordt alleen het bedrag van de huur teruggestort. De persoon die verantwoordelijk is voor de bemanning neemt het schip in bezit na vervulling van de formaliteiten (beveiliging, inventaris), het verzamelen van administratieve documenten en de nodige opleiding en navigatie-instructies. De huurder dient zich te houden aan de geldende vaarvoorschriften en de instructies die hij ontvangt van ISea Charter en van de lokale maritieme autoriteiten.
  Nachtnavigatie, slepen, uitlenen of bootverhuur zijn verboden.

  BRANDSTOF:

  De schepen worden afgeleverd met een volle borgsom en moeten onder dezelfde voorwaarden worden ingeleverd. Als de boot niet met de volledige aanbetaling wordt ingeleverd, wordt een vergoeding van € 150 in rekening gebracht voor elke aanbetaling van gebruikte brandstof.
  Als het door getijden niet mogelijk is om aan het einde van de dag het dok in te gaan om de boten bij te tanken, berekent ISea Charter het verbruikte brandstof en wordt dit aan de klant in rekening gebracht.

  Keuzes. 

  Maak rechts een keuez via de agenda.