info@algarvetips.nl

Activiteiten in de Algarve

Op zoek naar de beste activiteiten in de Algarve? Boek ze online via onze pagina en ontdek de vele avonturen die deze prachtige regio in Portugal te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar watersporten, zoals surfen en kajakken, of je wilt de schilderachtige landschappen verkennen tijdens een fiets- of wandeltocht, wij bieden een breed scala aan activiteiten om aan al jouw reisbehoeften te voldoen. Met eenvoudige online boekingen en scherpe tarieven, kun je gemakkelijk en snel jouw favoriete activiteiten boeken en jouw reis naar de Algarve onvergetelijk maken. Ontdek nu onze activiteitenpagina en begin met het plannen van jouw volgende avontuur in de Algarve!

Boottours Algarve

Boek een leuke boottour en ontdek de prachtige kustlijn, rotsen en grotten. Ontdek het met een speedboot, catamaran of een gewoon bootje en spot dolfijnen, bekijk de sunset, huur een privé boot, vaar in de bekende Benagil grot of ontdek de prachtige eilanden van Faro en Tavira.

Suppen in de Algarve

Kun jij al suppen of moet je het nog leren? Geen probleem bij Algarve tips kun je verschillende leuke suptours boeken. Ga suppen bij zonsopgang of ondergang, sup de prachtige grotten van Lagos in of de bekende Benagil cave of ga gezellig suppen op een meer in de Aljezur.

Kajakken Algarve

Hou jij wel van een beetje adrenaline huur dan eens een kajak in de Algarve. Je kan leuke tours boeken naar bijvoorbeeld de Ponta da Piedade in Lagos, naar de Benagil grot, of langs de prachtige kustlijn van Albufeira of Alvor. Je gaat altijd met een boot mee die de kajaks meebrengt om vervolgens in de buurt van de prachtige grotten te kunnen kajakken. Ook ideaal voor beginners dus. Het is ook mogelijk een privé kajak te huren.

Adrenaline in de Algarve

Er zijn nog veel meer leuke activiteiten te boeken. Wat dacht je van paragliden, quattour, buggy rijden, Cliff jumping of een safari tour? Veel van deze activiteiten zijn ook leuk om als groepsactiviteit te boeken.

Wandelen of fietsen in de Algarve

Je kan via Algarve tips verschillende leuke hikes boeken of wandeltochten vinden. Je kan ook een geweldige ezeltour boeken, wandelen met ezels, een paardenvakantie waar je niet gaat rijden maar een soort paardentherapie doet en uiteraard kun je e-bikes huren. Ook zijn er heel veel leuke wijn tours, sunset-tours en city tours te boeken.

Waarom de Algarve

Kleine baaitjes, kliffen, rotsen, een verrassende natuur ontdek het met Algarve tips. De Algarve is volledig ingesteld op toeristen zal je denken, maar dit is niet overal zo. Je kan namelijk ook hele rustige plekjes vinden zoals secret beaches (stranden), kleine traditionele Portugese restaurantjes, typische Portugese markten en nog veel meer. 

Het bijzondere aan de Algarve

Bijna overal is het oude centrum van de dorpjes nog volledig intact en er zijn prachtige stranden en kleine baaien, bescherm door hoge kliffen en rotsen. Dit zijn de bijzondere plekken en vaak vind je aan deze stranden verder niks, ook geen restaurant. Ontdek jij de Algarve met Algarve tips?

De Algarve

Actief tijdens jouw vakantie in de Algarve! De Algarve is de perfecte plek om te surfen, kajakken, snorkelen, suppen, fietsen, paardrijden, vissen of te wandelen. In de avond ga je naar een van de vele leuke restaurants of bars. Wil jij naar het einde van de wereld dan ga je naar Sagres. 

Wil jij de wilde natuur zien dan ga je naar Aljezur. Wil jij naar het hoogste gebergte dan ga je naar Monchique.  De Algarve heeft zoveel moois. Wil jij al op vakantie naar de Algarve?