info@algarvetips.nl

Happy Lagos Walks

Stap in je wandelschoenen en laat verrassen tijdens de Happy Lagos Walks!

Prijs: €15  p.p

Duur: 2 uur

Ontdek samen met mij de verborgen schatten van deze bruisende stad, terwijl we langs kleurrijke streetart slenteren, genieten van de groene oases in het stadspark en de geheime hoekjes verkennen waar je normaal gesproken niet snel komt! 🌳

Mijn passie voor Lagos en haar levendige inwoners deel ik graag met jullie tijdens deze onvergetelijke avonturen. 🥰

Verlang je naar een meer natuurlijke omgeving? Geen probleem! Ik heb een prachtige route uitgestippeld die je meeneemt over het strand, langs de oesterkwekerij en door adembenemende landschappen, om vervolgens weer terug te keren naar de stad. 🏖️🌊

Deze wandelingen zijn op afspraak, dus laat me weten wanneer het jou uitkomt!

Er valt nog zoveel te ontdekken in Lagos! Loop je met mij mee op dit avontuur? 🌍💫

Ik kijk er naar uit je binnenkort te verwelkomen!

Tot snel!

Claudia 🌺

Voor boekingen of meer informatie stuur een email naar info@algarvetips.nl