E-Bike Tours Carvoeiro

E-Bike tours Carvoeiro

E-Bike tour Carvoeiro

Tijdens je vakantie een waanzinige E-Bike tour? Reserveer vandaag nog! 

Bezoek de prachtige wereldberoemde kliffen en stranden in de omgeving van Carvoeiro en Benagil met onze hoogwaardige E-bikes. Onze gids laat je de mooiste plekjes zien die altijd in je geheugen zullen blijven hangen. Vergeet je camera niet!

Meer informatie:

E-bike tours Carvoeiro is het eerste E-bike tourbedrijf in het centrum van de Algarve. Ze verzorgen prachtige rondleidingen met hoogwaardige elektrische mountainbikes. Deze milieuvriendelijke vorm van vervoer is een geweldige manier om buurten te verkennen, de stranden en historische kliffen te bekijken en te genieten van een adembenemend avontuur. Je kunt het hele jaar door een exclusieve fietstocht boeken met maximaal 6 personen.

Stuur een e-mail naar info@algarvetips.nl en laat weten welke tour je wanneer wilt doen.

Tours en Prijzen:

Sightseeing-tour
2 uur, 35 euro
Onder begeleiding van een ervaren gids bezoekt u de vuurtoren van Alfanzina, de kliffen van Carvalho, het dorp Benagil en de grot van bovenaf, de kliffen en het strand van Marinha, de kliffen van Algar seco en de kliffen en het strand van Carvoeiro.

Avontuurlijke rondleiding
3,5 uur, 50 euro
Onder begeleiding van een ervaren gids bezoekt u de vuurtoren Alfanzina, de kliffen van Carvalho, het dorp Benagil, de Benagil-grot van bovenaf, de kliffen en het strand van Marinha, de gele onderzeeër, de kliffen en het strand van Fontainas, de kliffen en het strand van Morena, de kliffen en het strand van Albandeira, Arco de Albandiera, Algar seco kliffen en Carvoeiro kliffen en strand.​

Carvoeiro tours

 

 

DutchEnglishGermanPortuguese