info@algarvetips.nl

E-Bike-fiets Tours Carvoeiro

 E-Bike tours Carvoeiro

E-Bike tour Carvoeiro

Tijdens je vakantie een waanzinnige Fiets-E-Bike tour beleven? Reserveer vandaag nog! 

Ontdek de prachtige omgeving van Carvoeiro op een ontspannen en milieuvriendelijke manier met deze leuke ebike tours!

De ebike tours bieden een geweldige manier om de adembenemende landschappen en historische bezienswaardigheden van Carvoeiro te verkennen. Met de milieuvriendelijke e-bikes kun je gemakkelijk heuvels beklimmen en langere afstanden afleggen zonder je zorgen te maken over vermoeidheid.

Onze ervaren gids Nelson leidt je langs de mooiste plekjes van Carvoeiro en verteld je alles over de geschiedenis en cultuur van deze prachtige regio. Van de prachtige kliffen en stranden tot de pittoreske dorpjes  -deze ebike tours bieden een unieke en onvergetelijke ervaring.

Je kunt gemakkelijk online boeken en je ebike tour van tevoren reserveren, De ebike tours zijn perfect voor gezinnen, stellen en groepen vrienden die op zoek zijn naar een ontspannen manier om Carvoeiro en omgeving te ontdekken.

Bezoek de prachtige wereldberoemde kliffen en stranden in de omgeving van Carvoeiro en Benagil met deze hoogwaardige E-bikes. Nelson laat je de mooiste plekjes zien die altijd in je geheugen zullen blijven hangen. Vergeet je camera niet!

Meer informatie:

E-bike tours Carvoeiro is het eerste E-bike tourbedrijf in het centrum van de Algarve. Ze verzorgen prachtige rondleidingen met hoogwaardige elektrische mountainbikes. Deze milieuvriendelijke vorm van vervoer is een geweldige manier om buurten te verkennen, de stranden en historische kliffen te bekijken en te genieten van een adembenemend avontuur. Je kunt het hele jaar door een exclusieve fietstocht boeken met maximaal 6 personen.

Stuur een e-mail naar info@algarvetips.nl en laat weten welke tour je wanneer wilt doen.

Tours en Prijzen:

Sightseeing-Relax tour
2 uur, 35 euro
Onder begeleiding van een ervaren gids bezoekt u de vuurtoren van Alfanzina, de kliffen van Carvalho, het dorp Benagil en de grot van bovenaf, de kliffen en het strand van Marinha, de kliffen van Algar seco en de kliffen en het strand van Carvoeiro.

Avontuurlijke tour
3 uur, 50 euro
Onder begeleiding van een ervaren gids bezoekt u de vuurtoren Alfanzina, de kliffen van Carvalho, het dorp Benagil, de Benagil-grot van bovenaf, de kliffen en het strand van Marinha, de gele onderzeeër, de kliffen en het strand van Fontainas, de kliffen en het strand van Morena, de kliffen en het strand van Albandeira, Arco de Albandiera, Algar seco kliffen en Carvoeiro kliffen en strand.​

Carvoeiro tours