info@algarvetips.nl

 Culinaire E-bike tour

Ontdek de Betovering van Silves met Onze E-Bike Tour!

E-biike tour Silves

E-Bike Tour Silves – Algarve
Duur: 5 uur (inclusief ontbijt en lunch)
Tijd: 09:30 – 15:30
Prijs: €79

Stap op een comfortabele e-bike en maak een rustige rit door schilderachtige dorpjes en adembenemende landschappen. Ontdek de verborgen schoonheid van de landelijke Algarve en proef de lokale smaken tijdens deze betoverende tour.

Wat je kunt Verwachten

🌳 Verken het Platteland: Begin je avontuur met een ontspannen rit door sinaasappelboomgaarden, kurk- en amandelbomen. Leer meer over de regionale flora en de rol van vijgen, amandelen en johannesbrood in de lokale economie.

🏡 Ontdek Lokale Dorpjes: Fiets door charmante, witgekalkte dorpjes en proef lokale lekkernijen direct van de producenten.

🍴 Heerlijke Picknick: Geniet van een smakelijke picknick met lokale producten en wijnen, midden in de prachtige natuur van de “Barrocal”.

🌊 Verbazingwekkend Verborgen Meer: Op de terugweg brengen we je naar een prachtig verborgen meer, waar je de ongerepte schoonheid van het binnenland van de Algarve kunt bewonderen.

Boek je Avontuur: Wil je deze unieke ervaring meemaken? Neem contact met ons op via info@algarvetips.nl en reserveer je plekje voor een onvergetelijke e-bike tour door Silves!

Laat je betoveren door de landelijke charme en de smakelijke ontdekkingen van de Algarve. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

 

 

 

 

 

E-biike tour Silves