info@algarvetips.nl

Cliff Jumping

Cliff diving Sagres

Poseidon Coasteering Logo

Klifduiken of Cliff diving is een extreme sport waarbij gedoken wordt vanaf een klif. Meestal een klif vanaf 26 meter hoog of hoger. Bij Cliff diving leer je dit natuurlijk vanaf lagere kliffen. Begin met duiken van een klif van ongeveer 5 meter hoog en zo steeds een stapje verder. Lijkt jou dit de ultieme activiteit tijdens jouw vakantie in de Algarve? Boek dan hier een les.
Coasteering is een spannende combinatie van zwemmen, klifspringen en rotsklimmen. Deze unieke sport stelt je in staat de kustlijn van de Algarve vanuit een nieuw perspectief te verkennen. Of je nu een ervaren sensatiezoeker bent of nieuw bent in coasteering, onze professionele en vriendelijke gidsen nemen je mee op een avontuur dat je nooit zult vergeten! Onze sessies zijn perfect voor groepen, gezinnen met kinderen en individuen. We zullen je voorzien van eersteklas coasteering-veiligheidsuitrusting voor je 3 uur durende avontuur waarin je zwemt in het kristalheldere water van de Algarve-kust, springt van buitengewone hoogten en verborgen grotten verkent.

Voor de perfecte activiteit voor uw vakantie in de Algarve hoef  je niet verder te zoeken!

Ga vandaag nog mee op avontuur! Voor meer informatie neem contact op met info@algarvetips.nl Gebruik altijd de code Algarvetipsnl bij een boeking.