info@algarvetips.nl

Lagos adventure kajak tours

Kajakken in Lagos

Prijs: €25- €35
Privégroepen: op aanvraag

DUUR: +/2.5 uur

Voor de beste kajak ervaring ga je naar Lagos adventure. De Eigenaar Humberto Costa en zijn compagnon Ricardo Ventura zijn jouw gastheer in deze fantastische tijd aan de kust van Ponta da Piedade in Lagos, tijdens de kajaktocht. Ze bieden de mogelijkheid om de verbazingwekkende grotten en schuilplaatsen van Lagos te zien. Deze kalkstenen kustlijn is gevormd uit zeelieden en gouden rotsen, in tegenstelling tot het turquoise zeewater, absoluut adembenemend.

Over de gids:

Humberto woont al 25 jaar in Lagos, en is geboren aan de andere kant van de Algarve, vlakbij Spanje. Na zijn eerste vakantie hier, werd hij verliefd op dit paradijs. Humberto: Deze kustlijn is gewoon adembenemend. Duiken, zeilen, windsurfen en kajakken waren mijn hoofdactiviteiten en ik was een kajakker en heb jarenlang deelgenomen aan het Nacional kampioenschap. Nu keerde ik terug naar mijn jeugd. Voordat we aan dit project begonnen, werkten we in een ander bedrijf in deze activiteit, ikzelf voor 3 jaar en Ricardo 5 jaar. Het water is ons element, ons leven! En na onze ervaring bij andere bedrijven besloten we om ons eigen project op te richten, een klein bedrijfje met onze regels, waarbij de gast voorop staat.

De kajakactiviteit is echt geweldig.

Het ontmoetingspunt voor deze Kayak Tour is in de Gate “ABCD” in Marina de Lagos – voor Pizza Hut Restaurant. We starten in Marina de Lagos, op catamaran “SEA YOU”, met alle uitrusting aan boord, kajaks, peddels, reddingsvesten. We verlaten de haven van Lagos (Marina de Lagos) en onderweg geven we een korte briefing om te leren / eraan te herinneren hoe de kajak moet manoeuvreren, alle instructies uit te leggen over hoe je je op het water moet gedragen en wat je kunt verwachten tijdens de reis. bezienswaardigheden bekijken. Je verlaat de boot al in je kajak bij de speciaal ontworpen helling, en de catamaran zal altijd aan je zijde staan ​​om iedereen te ondersteunen voor het geval je om welke reden dan ook terug wilt komen. Tijdens de kajaktocht geeft Ricardo gedetailleerde informatie over de stranden, grotten en merkwaardige vormen in de rotsformaties.

Aan het einde van de tour komen we terug bij de catamaran met de kajaks om een ​​paar minuten te ontspannen, op het water te springen en rond de boot te zwemmen. Alle rondleidingen duren 2 uur en 30 minuten – van het verlaten van de haven tot het weer terugkomen. Om je te helpen je smartphone te sparen tijdens de kajaktocht, maken we een aantal foto’s van de hele Tour en sturen we je via onze Facebook-pagina als cadeau.

Wil jij een onvergetelijke ervaring met Humberto en Ricardo? Boek nu via de kalender of neem contact op met info@algarvetips.nl