info@algarvetips.nl

Casa Joia Lagos

CASA JOIA: HET ULTIEME VAKANTIE PARADIJS VAN DE ALGARVE!

Verschillende huisjes en een Safari lodge-zwembad-10 min van Lagos

Casa Joia biedt u de ultieme vakantie accommodatie op een zeer idyllische, rustgevende plek in Monte Judeu – gelegen aan de rand van het lieve stadje Lagos (ALGARVE).

Casa Joia is rijk omgeven door natuur, panoramische uitzichten en tropische sferen. Het ideale paradijs voor iedereen die even aan zijn of haar dagelijkse routine wil ontsnappen en opzoek is naar ontspanning.
Het grote zwembad, de sauna en douches in de gemeenschappelijke buitenruimte zijn toegankelijk voor alle 4 de accommodaties – inclusief zonnebedden en grote badhanddoeken.

Casa Joia verwelkomt mensen over de hele wereld en laat je thuis voelen terwijl je van huis bent. Een verscholen oasis, zonder  te ver verwijderd te zijn van het levendige Algarve en haar mooiste stranden, traditionele restaurants, hippiemarkten en winkels(±10 minuten met de auto).

Accommodaties:

Casa Joia’s Safari Lodge

Deze accommodatie is voor 2-5 personen. 

De Safari lodge heeft een prachtige ligging aan de voorkant van het land, met een heerlijke privacy tussen de vijgen-, palm-, and citroenbomen. Het beschikt over een ‘double room’ en een extra ruimte met een enkel bed en stapelbed. Alles wat je kan wensen is aanwezig, inclusief koelkast, een  gasstel en een ruim terras.  (Binnen) badkamer en toiletten zijn gedeeld, zo ook de toegang tot het grote zwembad in het hart van de Casa Joia oase.

De Vleugel

Deze accommodatie is beschikbaar voor 2 tot 4 personen.

De vleugel  is gelegen aan de zijde van Casa Joia en beschikt over een ruime slaapkamer, extra slaapkamer met stapelbed en een grote badkamer met ligbad. De vleugel heeft haar eigen terras met buitenkeuken en heeft toegang tot het grote zwembad in de gemeenschappelijke buitenruimte van de Casa Joia oase

Het houten huis

Deze accommodatie is beschikbaar voor 6 tot 8 personen.

Vrijstaand familiehuis met ruime woonruimte en vrij uitzicht. Het houten huis beschikt over een grote leefkeuken, 2 badkamers, 3 slaapkamers en een eigen tuin met zwembad. Het houten huis heeft naast haar eigen privé zwembad ook toegang tot het grote zwembad in de gemeenschappelijke buitenruimte van de Casa Joia oasis.

De Cottage

Deze accommodatie is beschikbaar voor 2 tot 3 personen (slaapbank aanwezig).

Vrijstaande cottage met privé keuken, badkamer, woonkamer en slaapruimte. De cottage heeft haar eigen terras en toegang tot het grote zwemband in de gemeenschappelijke ruimte van de Casa Joia oasis.

De Joia Cottage

Deze accommodatie is beschikbaar voor 2 tot 4 personen(slaapbank aanwezig).

Vrijstaande cottage met privé keuken, badkamer, woonruimte en aparte slaapkamer. De Joia Cottage heeft een eigen terras en de toegang tot het grote zwembad van de gemeenschappelijke buitenruimte van de Casa Joia oase.

Wil jij een van deze fantastische huisjes of safari lodge boeken neem dan contact op met info@algarvetips.nl en geef jouw wensen door!