info@algarvetips.nl

Casa de Monte Albufeira

 

Casa de Monte Albufeira van Jacob B&B vol liefde

Personen 12+

Een verblijf in Casa de Monte voelt alsof je de luxe en ruimte van een vijfsterrenhotel helemaal voor jezelf hebt. Deze spectaculaire villa met vele slaapkamers in Albufeira ligt op een groot perceel van 5.000 vierkante meter met prachtig verzorgde tuinen, een 17-meter zwembad met grot en tennisbaan.

De Nederlandse eigenaar, Jacob die mee heeft gedaan aan het programma B&B Vol Liefde van RTL4 en De Ware Jacob op Videoland, woont op het terrein en verhuurt zijn villa graag privé maar ook zijn de prachtige kamers los te boeken, dit kan tussen 1 november en 1 april. Hij verzekert je van een fantastische vakantie en wij doen dat ook! Wij hebben een fantastisch verblijf gehad!

De buitenruimtes:

De weelderige groene tuinen en terrassen zijn prachtig, en met zoveel verschillende gebieden om te genieten zal je nooit het grote landgoed van deze villa willen verlaten. Met een adembenemend uitzicht op het omliggende platteland dat zich helemaal tot aan de glinsterende zee uitstrekt, leun achterover op het terras in een van de comfortabele zitjes of ligbedden. Er zijn ook voldoende zitplaatsen om overdag of ‘s nachts buiten te eten, een barbecue plek en mooie, privé zonneterrassen.

4 typen accommodaties

Luxe ruime kamers met een tweepersoonsbed en aangrenzende badkamer (jacuzzi optie)

Vanaf 125 euro tot 245 euro per nacht

Luxe kamers met 2 enkele bedden

Vanaf 97,50 euro per nacht

Mooie kamers met een tweepersoonsbed en een gedeelde badkamer

Vanaf 62,50 euro per nacht

Privé appartement in de tropische tuin met 2 slaapkamers, inclusief keuken, woonkamer, badkamer en uitzicht op de tennisbaan en zee. 155,00 euro per nacht

Bovenstaande prijzen zijn geldig vanaf 3 nachten in het laagseizoen. Overige prijzen op aanvraag.

Ontbijt; Keuze uit diverse ontbijttypes, Vanaf 7.50 euro per persoon.

(derde bed bijplaatsen mogelijk)

Wil jij in de periode tussen 1 november en 1 april een suite of kamer boeken, of in het hoogseizoen de hele villa huren neem dan contact met ons op!  De Hele villa kan indien vrij ook in de andere periode worden verhuurd.

Voor boekingen en meer informatie info@algarvetips.nl