info@algarvetips.nl

Casa de Monte Albufeira

 

Welkom bij Casa de Monte Albufeira van Jacob B&B vol liefde!

Een verblijf in Casa de Monte voelt alsof u de luxe en ruimte van een vijfsterrenhotel helemaal voor uzelf hebt. Deze spectaculaire villa met vele slaapkamers vlakbij Albufeira ligt op een groot perceel van 5.000 vierkante meter met prachtig verzorgde tuinen, een 17-meter zwembad met grot en tennisbaan.

Jacob, de Nederlandse eigenaar die bekend is van het programma B&B Vol Liefde op RTL4 en De Ware Jacob op Videoland, woont op het terrein en verhuurt graag zijn villa privé. Je kunt echter ook afzonderlijke kamers boeken tussen 1 november en 1 april. Hij garandeert je een fantastische vakantie, en wij kunnen dat beamen, want wij hebben hier een fantastisch verblijf gehad!

De buitenruimtes van Casa de Monte zijn adembenemend. Met weelderige groene tuinen, terrassen en een panoramisch uitzicht op het omliggende platteland tot aan de glinsterende zee, is er altijd een comfortabele plek om te ontspannen. Geniet van de zitjes, ligbedden, eetgelegenheden, barbecueplek en privé zonneterrassen.

Casa de Monte biedt 4 verschillende accommodatietypes:

  1. Luxe ruime kamers met een tweepersoonsbed en aangrenzende badkamer (jacuzzi-optie) Prijs: €125 tot €245 per nacht

  2. Luxe kamers met 2 eenpersoonsbedden Prijs: €97,50 per nacht

  3. Mooie kamers met een tweepersoonsbed en een gedeelde badkamer Prijs: €62,50 per nacht

  4. Privé appartement in de tropische tuin met 2 slaapkamers, keuken, woonkamer, badkamer en uitzicht op de tennisbaan en de zee. Prijs: €155,00 per nacht

 

De bovengenoemde prijzen zijn geldig voor een verblijf vanaf 3 nachten in het laagseizoen. Voor prijzen in andere periodes kun je contact met ons opnemen.

Begin je dag goed met een heerlijk ontbijt. We bieden verschillende ontbijtopties, vanaf €7,50 per persoon.

Wil je een suite of kamer boeken tussen 1 november en 1 april, of de hele villa huren tijdens het hoogseizoen? Neem dan contact met ons op! In sommige gevallen is het mogelijk om de hele villa te huren buiten deze periode

Deze spectaculaire villa met vele slaapkamers vlakbij Albufeira ligt op een groot perceel van 5.000 vierkante meter met prachtig verzorgde tuinen, een 17-meter zwembad met grot en tennisbaan.

Voor boekingen en meer informatie kun je ons bereiken via info@algarvetips.nl.

Ontdek de gastvrijheid en prachtige omgeving van Casa de Monte Albufeira van Jacob B&B vol liefde. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!