info@algarvetips.nl

Buggy tour in Silves

Buggy rijden in de Algarve

Ontdek Silves op een spannende manier – met deze leuke buggy tours!

De buggy tours zijn geschikt voor iedereen, van beginners tot gevorderde chauffeurs. De ervaren Nederlandse gids zorgt ervoor dat je de mooiste plekjes ziet.

Bij ons kun je gemakkelijk online boeken en je buggy tour van tevoren reserveren. Geen gedoe meer met het zoeken naar beschikbare tours, je kunt alles gemakkelijk van tevoren plannen en boeken. De buggy tours zijn perfect voor groepen vrienden, families of stellen die op zoek zijn naar een unieke en avontuurlijke ervaring in Silves.

Wacht niet langer en ontdek Silves op een spannende manier met deze buggy tours!

Een onvergetelijke begeleide buggytour op de beste locatie van de Algarve, Silves! Ontdek onontdekte plekken! Welkom bij je volgende avontuur! De 500cc buggy’s nemen je mee door adembenemende landschappen en panoramische uitzichten. Gevestigd in Silves, centraal westelijk Algarve.
Wij mochten dit uitproberen en het was fantastisch. Het is rustige side seeing tour en je gaat niet harder dan 40km per uur. Je kijkt je ogen uit, terwijl je tussendoor uitdagende bochten hebt en een aantal geweldige stops voor een foto moment.
     
Prijzen en informatie:

Tour van 2 uur 150 euro per tweepersoons buggy.
Rondleiding van 1,5 uur voor 120 euro per tweepersoons buggy
1 uur durende tocht 100 euro * Alleen bij 2 of meer buggy’s

De prijzen zijn inclusief: Stofmasker en veiligheidsbril.

Voor boekingen stuur een email naar: info@algarvetips.nl

 

Algarve buggy tour