info@algarvetips.nl

Vogels kijken- Boottour Faro

De ultieme boottocht om vogels te spotten in de Algarve

vogels kijken en boot tour Faro

Ontdek de vogels en de natuur van Ria Formosa tijdens deze milieuvriendelijke boottocht in de Algarve – een unieke ervaring om vogels te spotten aan boord van een boot op zonne-energie vanuit Faro. De zonneboten zijn ideaal voor een tocht langs het mooiste natuurpark van de Algarve. Omdat het bedrijf is opgericht door getrainde biologen, helpen we gasten altijd om de natuur te waarderen en tegelijkertijd voor het milieu te zorgen.

Meer informatie

Dit is een 2,5 uur durende boottocht om vogels te spotten aan boord van een boot op zonne-energie die zorgt voor een soepele en stille rit over de hele route en het natuurlijke erfgoed van Ria Formosa behoudt. Met vertrek vanuit Faro heb je de kans om meer te leren over de fauna en flora van dit beschermde Algarve-gebied.

De beste Ria Formosa-vogelobservatietour

Tijdens de tour bezoek je de lagune en moerassen van Ria Formosa, bekijkt u talloze vogels en alle natuur en dieren in het wild zonder deze te storen. Ria Formosa is een paradijs voor natuurliefhebbers en aangezien uw gids een getrainde en gekwalificeerde bioloog is, zullen zij u helpen de enorme diversiteit in dit prachtige gebied te begrijpen en te waarderen.

Verken kanalen en moerassen om vogels te spotten zoals de witte ooievaar, de kleine zilverreiger en de lepelaar. Als we naar de eilanden van dit natuurpark gaan, is er een kans om schelpdierkwekerijen en oesterbanken te naderen. Leer meer over deze economische activiteiten waar het mogelijk is om talloze vogels te vinden. Je gids zal het belang van deze activiteit voor de lokale bevolking uitleggen terwijl de boot naar een paradijselijke plek vaart, vlakbij waar de lagune de zee ontmoet, waar je kunt stoppen.

Op de terugweg naar Faro kun je ontspannen en genieten van de geluiden van de omringende natuur in onze soepele en stille boot. Deze boottocht met kleine groepen is een unieke ervaring en de perfecte milieuvriendelijke manier om Ria Formosa te verkennen! Misschien wilt u ook ons ​​aanbod van andere Ria Formosa-boottochten bekijken, en neem contact met ons op als u vragen heeft.

Prijzen

Prijs per volwassene: 40,00 €

Prijs per kind (tot 8 jaar): 30,00 €

Minimum aantal deelnemers: 2 volwassenen

Maximaal aantal deelnemers: 8 deelnemers

Voor reserveringen en stuur een email naar info@algarvetips.nl