info@algarvetips.nl

Aroma di Casa Salema

Aroma di Casa is een leuke B&B om je thuis te voelen in het Portugees vissersdorpje Salema in de Algarve.

Bij Aroma di Casa staat comfort en traditie staat voorop. Ze geloven dat een duurzame manier van langzaam leven een verrijkende ervaring kan zijn, zowel tijdens een reis als tijdens een vakantie.
Waarom Salema en wat zit er achter Aroma di Casa? Laten we teruggaan naar mei 2017: achter hun de stad Turijn (Italië). In de ogen van de eigenaren de juiste plek om tot rust te komen.
Totdat de weg (en de camper) ze naar Salema in de Algarve bracht. Een machtig en betoverend vissersdorp waar tradities en moderniteit in vrede naast elkaar bestaan.

Het is hun wens om deze ENERGIE met jullie te delen: daarom hebben ze besloten om hun huis open te stellen voor mensen van over de hele wereld.

Stap binnen, trek je schoenen uit en laat je blik uit je raam en over de oceaan stromen. Adem in en voel je thuis weg van huis. Er is een gezellige ruimte ontworpen voor al je behoeften.
Wat is de beste manier om de dag te beginnen? Geniet van een HEART ontbijt op het terras met uitzicht op zee, voed je lichaam met gezonde lokale gerechten: zuurdesembrood, zelfgemaakte jam en Italiaanse koffie. Vermeld bij je boeking de code Álgarvetips.nl