info@algarvetips.nl

Yoga in Lagos

 Yoga in Lagos

Prijs vanaf € 10,- per les.

Activeer al je zintuigen met maximaal bewustzijn in Cony’s Yoga lessen in Lagos.

Yoga maakt gebruik van fysieke beweging om mentale stilte te creëren en is in wezen een ‘ontroerende meditatie’, met als doel het lichaam energie te geven en de geest te kalmeren.
Cony biedt 3 soorten verschillende yogalessen (Hatha, Tantra & Embodiment Flow), in 3 verschillende Yoga studio’s in Lagos en ook privélessen bij u thuis of op het strand.

Over Hatha Yoga lessen:
Hatha Yoga les begint met een aantal zachte openstelling warming-up oefeningen gevolgd door een stroom van zonnegroeten om warmte te genereren voordat u overgaat tot verschillende sequenties van de traditionele yoga houdingen (Asanas).
Er is een sterke focus op het gebruik van de adem- en ademhalingstechnieken (Pranayama) om zowel het stromen van de ene houding naar de andere aan te moedigen als om de geest te centreren.
De les is geschikt voor alle niveaus en variaties voor sommige houdingen zullen ook worden gegeven voor meer ervaren studenten.

Over Tantra-Hatha Yoga:
Leer aanwezig te zijn voor alles wat je voelt, energie-expansie, draaien en draaien naar.
Om een unieke verbinding met je lichaam en energetische centra te ervaren, door meditatie, pranayama’s, mantra’s en asana’s met Cony.

In Tantra Yoga wordt het lichaam diep gewaardeerd en beschouwd als een fysieke manifestatie van het spirituele vlak, dus een voertuig voor de bevrijding van de geest en de eliminatie van lijden.

In tegenstelling tot conventionele oefeningen, waar mensen proberen om energie af te voeren en moe te worden, het doel van Tantra Yoga is om het bewustzijn van energy en je lichaam uit te breiden. 
In deze praktijk worden langzame en subtiele bewegingen gebruikt om van de ene positie naar de andere te gaan, waarin het noodzakelijk is om een prudentiële tijd te behouden, diep en kalm ademt. Balanceren onze Lunar (Feminine) en Solar (Masculine) energieën door middel van Sun Groeten, Pranayamas en Asanas. Over het algemeen wordt de complete serie van Tantra Yoga gevolgd door een interval van meditaties om je in een serene mentale toestand te brengen.

Over Belichaming Flow Class:

Leer aanwezig te zijn voor alles wat je voelt, energie-expansie, draaien en draaien naar.
Deze Belichaming flow class is een mix van Hatha yoga, Somatiek, bewegingsmeditaties, Tantrische filosofie en Yoga Psychologie, die in flow stappen als meditatie in actie.
Met behulp van fysieke uitlijning en ademhaling controle om een evenwicht tussen het actieve lichaam en zijn universum te bereiken. De resulterende harmonie manifesteert zich als fysieke kracht, fysiologische gezondheid en emotioneel welzijn.

Over ons:

Cony Fainé is een gepassioneerde Wellness en Yoga facilitator, met een 900hr Hatha Yoga Teacher Certificate, een 200 uur Tantra Yoga RYT Yoga Alliance Certificaat en Reiki III certificaat. Cony is ook life coach en psycholoog. Geboren in Chili, reist ze al ongeveer 7 jaar de wereld rond en deelt haar yoga-ervaring in Nieuw-Zeeland, Sri Lanka, India en Bali. Na haar passie en droom om te doen waar ze van houdt, kwam Cony in maart 2019 naar Portugal om deze ervaring met jouw te delen. Ze biedt een authentieke mindful & belichaming Yoga praktijk.

Wij nodigen u uit om te genieten van deze prachtige lessen onder leiding van Cony Faine Yoga Psychology.

Neem contact op met Cony voor studio of privéboekingen:

E-mail: constanzafainew@gmail.com

Instagram: Conyfaineyoga

Mobiel: +351 937 920 395