info@algarvetips.nl

Uit eten in Algarve is nog nooit zo leuk geweest!

Wij delen graag onze tips van leuke restaurants in Algarve met jou.

Yes’ we mogen weer uit eten en op vakantie. Uit eten in Algarve is een ware food belevenis. Wie van vis houdt zit hier zeker goed. Bezoek jij een keer het einde van de wereld (Sagres) ga dan naar:

Restaurant A Sereia

Restaurant A Sereia ligt aan de haven van Sagres en serveert iedere dag verse vis. Beneden dit restaurant zit een visafslag, erg leuk om te zien. Wanneer je de vangst van de dag besteld wordt dit eerst gewogen en daarna komen ze aan je tafel de prijs bespreken. Ga je hiermee akkoord dan zullen ze de vis voor je bereiden.

BARBOSA Bar & Kitchen

Wanneer je van tapas houdt een gezellig muziekje en graag in een gezellige stad eet, ga dan eens naar Lagos. Wij ontdekte hier Barbosa. Hier ga je heen voor geweldige shared dining, lokale wijnen en goed entertainment. Ze serveren heerlijke vis, tapas en prachtige cocktails. Voor een leuke avond uit in Lagos stad ga je zeker eens hierheen.

A Tasca do Careca

Wij houden van de lokale restaurantjes en de leuke afgelegen dorpen. Het oude Portugal zie je hier nog echt terug. Wanneer jij een echte vleesliefhebber bent dan hebben wij deze leuke tip voor je: Goedkoop en traditioneel uit eten dat is wat je hier doet in het dorp Vila do Bispo wat tussen Lagos en Sagres ligt. Je eet hier met vier personen al uitgebreid voor maar € 40,00. Inclusief drankjes! Je bevindt je hier ook tussen de locals. Dit restaurant is voor mannen en vrouwen met echte trek! Laat je niet afschrikken door de tl-verlichting, het gaat hier om de kwaliteit, prijsverhouding en om het echte local gevoel te krijgen. Wees op tijd want het zit regelmatig vol. Reserveren is hier niet gebruikelijk.

Pisco in Vila do Bispo

Restaurants Algarve met een michelin star? Voor ons is dat Pisco! Wanneer je vegetarisch bent hebben we ook voor jou een fantastisch restaurant ontdekt. De prijzen zijn relatief laag voor ongelofelijke kwaliteit. In Nederland is dit dus bijna ster waardig vinden wij. Daarom raden wij dit ook aan:Pisco is een vegatrisch restaurant in Vila do Bispo. Dit ligt tussen Lagos en Sagres. Hier eet je culinair voor weinig. Wij waren voor een 3-gangenmenu met twee personen €50,00 kwijt inclusief drankjes.

Ten slotte hebben wij nog veel meer leuke restaurantjes voor jullie ontdekt. Heb jij liever oesters, pizza, of een lekkere snack? Bekijk al onze tips hier: Restaurants Algarve Portugal!

Heb jij al een vakantie geboekt? Boek nu je vlucht Transavia!

Voor bijzondere overnachtingen kijk hier: https://algarvetips.nl/overnachten/

Eet smakelijk!