info@algarvetips.nl

Suppen voor of met je kinderen

Suppen voor of met je kinderen

Omschrijving:

Kom en probeer de leukste, snelst groeiende watersport ter wereld – Stand Up Paddle Boarding, kortweg SUP. We bieden echt een geweldige buitenervaring in de westelijke Algarve, speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 6 jaar. Je zult een onvergetelijke dag beleven met je kinderen en familie.
Onze SUP Kids in Algarve vinden plaats aan een prachtig meer nabij ons ontmoetingspunt in Raposeira, Vila do Bispo, waar het water kalm en warm is, omgeven door natuur, heuvels bedekt met dennen en andere lokale bomen en struiken. Perfect en veilig voor kinderen om SUP te leren en plezier te hebben (volwassenen en tieners zullen ook plezier hebben)!
Je leert dan alle SUP-basics tijdens onze les, pak je board en peddel klaar en ga het water op! Binnen de kortste keren sta je, peddelend vooruit en draai je het bord om! NU tijd om plezier te hebben! We maken een paar spelletjes: springt naar het water, peddelt samen op hetzelfde bord, races, head stands, one foot stands en nog veel meer uitdagingen en trucs om rond te spetteren! Verken de omgeving, ga op zoek naar vissen, kikkers en vogels, geniet van de omgeving, zwem, maak foto’s, geniet en ontspan daarna in de natuur.

De prijzen:

6+ 30€ pp.

Over je gids:

Nelson is een gecertificeerde ASI SUP-trainer en heeft een diploma in Marine Sports Science. Hij is geboren en getogen in Lagos en groeide op met spelen op de stranden. SUPing, surfen, zwemmen, snorkelen, klifspringen, grotten en grotten verkennen en wandelen over de kliffen waren (en zijn nog steeds) enkele van zijn favoriete dingen om te doen langs de kust van Ponta da Piedade. Na een decennium lang lesgeven aan de westkust van de Algarve, ontdekte hij SUP in 2008 en sinds 2013 toont en deelt hij zijn liefde voor deze kustlijn met veel bezoekers.