info@algarvetips.nl

Suppen in Albufeira

Suppen in Albufeira

Suppen in Albufeira

Wil jij suppen in Albuefeira?

Op het strand krijg je een korte presentatie van wat je gaat doen tijdens de suptour, gevolgd door een korte uitleg over hoe om te gaan met alle materialen.

Je gaat allemaal het water in en brengt in de praktijk wat er op het strand werd uitgelegd.
Wanneer iedereen zich comfortabel voelt, zullen ze de tour beginnen, het verkennen van de fantastische kust, op zoek naar stranden waar de enige toegang is aan de zee, en laat je versteld staan van de natuur de prachtige natuur in de Algarve.

Onderweg maak je een stop waar je foto’s kan maken en even kan rusten, genietend van het moment.

Jouw gids!

Ze is geboren en getogen op het strand, met kennis van de kust van de Algarve, lange ervaring in de toeristische industrie, liefhebber van de zee en liefhebber van de schoonheid van de kust. Gecertificeerd sinds 2016 bij ASI, gecertificeerd in redding in het aquatisch milieu, en gecertificeerd in eerste hulp (veiligheid altijd eerst). In deze ervaring is ze van plan om jouw de beste en mooiste plekken te laten zien, de adembenemende landschappen, prachtige grotten en verlaten stranden

Het bedrijf

SURF 4 FUN is een nieuw concept van surfschool en stand up paddle (sup) in Albufeira dat tot doel heeft een verschillende en unieke ervaring te bieden.

Albufeira SUP tours, voor beginners of voor ervaren suppers. We staan altijd klaar om leuke en educatieve ervaringen te bieden, van degenen die nog nooit contact hebben gehad met de zee die door middel van een aantal instructies snel klaar zullen zijn voor de tour, tot degenen die al ervaring hebben.

Prijs: 35€ PP.
Tijd: +/- 2 uur

ALLE APPARATUUR + VERZEKERING
VOLLEDIGE INSTRUCTIES VOOR BEGINNENDEN

Inclusief:
– Een fles water
– Cornflakes bar

Boek via de kalender op deze pagina of neem contact op voor meer informatie met info@algarvetips.nl