info@algarvetips.nl

                                 Sunset Ria Formosa Boot Trip

Bekijk de zonsondergang in de Algarve tijdens deze Faro-boottocht

Sunsettour Faro
Deze boottocht bij zonsondergang in de Ria Formosa in de Algarve vertrekt vanaf de jachthaven van Faro aan boord van een milieuvriendelijke boot. De boot op zonne-energie van Lands is prachtig stil, wat fijn is voor onze gasten, maar ook ideaal voor de dieren in de omgeving. Deze Faro-boottocht is milieuvriendelijk en zal mensen aanspreken die graag nieuwe plekken ontdekken terwijl ze een ethische toerist zijn.

Wat te verwachten tijdens deze Faro-boottocht
Tijdens deze boottocht zal een ervaren schipper je door de lagune, de prachtige kanalen en moerassen leiden. U zult ongestoord tal van vogelsoorten naderen die dit beschermde gebied bewonen.

Deze boottocht met een kleine groep door Ria Formosa is beperkt tot 10 personen en biedt een intieme ervaring en een heerlijk ontspannen einde van de dag terwijl je de zon ziet ondergaan boven de lagune. Geniet van de prachtige natuurlijke omgeving en het prachtige uitzicht over de oude binnenstad van Faro terwijl je een prachtige zonsondergang ervaart en terugvaart naar de jachthaven van Faro.

Als je in de Algarve verblijft, is dit een geweldige reis om met je familie en vrienden van te genieten. Leun achterover, ontspan en trakteer uw dierbaren op een magisch uitje aan boord van een milieuvriendelijke boottocht in Ria Formosa.

Prijzen

Prijs per volwassene: 25,00 €
Prijs per kind (tot 8 jaar): 15,00 €
Minimum aantal deelnemers: 2 volwassenen
Maximaal aantal deelnemers: 10 deelnemers

Voor boekingen neem contact op met info@algarvetips.nl