info@algarvetips.nl

Sunrise SUP tour Lagos Grotten

Sunrise SUP tour Lagos Grotten

Natuur- en SUP-liefhebbers, deze tour is voor jou! De meest magische tijd om te gaan suppen is bij zonsopgang. Versla de drukte en peddel langs een van de beroemdste kustlijnen ter wereld: Ponta da Piedade in Lagos staat vol met grotten, grotten, natuurlijke bogen, verborgen gouden stranden en indrukwekkende rotsformaties. Praia da Dona Ana in Lagos is waar we elkaar ontmoeten en nadat we zijn uitgerust met wetsuit, reddingsvest, paddle en SUP-board, zullen we een korte SUP-les op het zand geven, zodat je ten volle kunt genieten van deze activiteit in veiligheid op het water.
Dan is het tijd om weg te peddelen van de kust en de opkomende zon te bewonderen en de kleurrijke show die het biedt. Lagos ‘”Costa D’Oiro” (of Gouden Kust) zal schijnen met het ochtendzonlicht en zorgt voor een adembenemend uitzicht op de kliffen en rotsformaties. De grotten en grotten zullen ook mooi en stil zijn! Zodat je in jouw eigen tempo kunt peddelen en ontspannen, zonder de stress en het gedoe van de boten later op de dag.

Een aantal zeevogels zullen ons gezelschap brengen, en er zullen veel kleine vissen rondzwemmen, je zult ook in de verte de typische vissersboten zien die terugkomen naar Lagos na een nacht in de zee te hebben gewerkt. En als je avontuurlijk bent ingesteld, kunnen we 1 of 2 klifsprongen maken! Of neem gewoon een duik, er gaat niets boven om ‘s ochtends de zee in te gaan om de dag te beginnen.

Je maakt de tour af als alle anderen net wakker worden! Dit betekent dat je nog een hele dag voor de boeg hebt om van te genieten, nadat je al iets geweldigs hebt gedaan!

Oh, hadden we al gezegd dat foto’s en video’s zijn inbegrepen? Ja, onze gidsen doen dat voor jou en je ontvangt ze daarna per e-mail!

Minimumleeftijd is 12 jaar oud, kleinere kinderen tussen 6-11 jaar oud. kan met een volwassene op hetzelfde bord gaan en betaalt 10 €.

De prijzen:

45€ pp. Oktober-mei
50€ pp. Hoogseizoen

Over je gids:

Nelson is een gecertificeerde ASI SUP-trainer en heeft een diploma in Marine Sports Science. Hij is geboren en getogen in Lagos en groeide op met spelen op de stranden. SUPing, surfen, zwemmen, snorkelen, klifspringen, grotten en grotten verkennen en wandelen over de kliffen waren (en zijn nog steeds) enkele van zijn favoriete dingen om te doen langs de kust van Ponta da Piedade. Na een decennium lang lesgeven aan de westkust van de Algarve, ontdekte hij SUP in 2008 en sinds 2013 toont en deelt hij zijn liefde voor deze kustlijn met veel bezoekers.