info@algarvetips.nl

Schiphol

Daar zijn we dan, op Schiphol. Vertrek 5.30 maar nu toch 6.00 omdat ze 1 vliegtuig laten vliegen in plaats van 2 vlak achter elkaar. Ben ik de enige die naar de Algarve gaat of zijn er meer? Wat een rust in ieder geval op Schiphol. Denk je op tijd te vertrekken. Niet nodig na de schoolvakantie blijkt, want het is erg rustig bij de douane en ik heb alleen handbagage.

Corona en Schiphol

Mondkapje op, mondkapje af? Ik heb hem maar half aan mijn kin hangen en hoef hem pas op als ik door de douane ga. Daarna mag die weer af. Heerlijk wat een verademing. Ja het is wennen! Toch? De gene die zegt ach wat maakt het uit en valt wel mee die liegt zeker? Het is toch best wel benauwd of haal ik gewoon verkeerd adem? Ach we passen ons allemaal aan. Gelukkig mag die in de Algarve buiten af en hoeft het daar alleen in publieke gelegenheden.Dat wordt 1 keer naar de supermarkt en verder lekker buiten blijven ;-). Inmiddels zit ik aan een kopje thee en is iedereen om mij heen net zo relax als altijd! Waarom ook niet…ze gaan waarschijnlijk ook op vakantie.

Faro

Landen doe ik op Faro. Ik heb een auto gehuurd bij Luz car.   

Heel relax want je kan hier ook een auto huren zonder creditcard. Nu hebben wij een creditcard maar ik kan mij voorstellen dat sommige dit gewoon niet hebben. In Portugal gaat de klok weer een uur terug dus wij landen daar om 8.00 uur Portugese tijd! In het vliegtuig moet het kapje weer op, maar dat vind ik geen probleem ik ga toch lekker slapen.

Tot slot ‘je kan niet vroeg genoeg vertrekken’

Blijven jullie Algarve tips volgen? Dit kan ook via Instagram.

Tot snel! Liefs Algarve tips. www.algarvetips.nl