info@algarvetips.nl

Prive Boottour Portimao

Prive boottour

Een perfecte optie om een ​​boot alleen voor jou en je groep te boeken!

Duur: 2:30

Aantal personen: Max 9

Prijs: €350

Deze tour begint vanaf Marina de Portimão en vaart tot Marinha Beach, waar je ongeveer 20 grotten langs de kust bezoekt, waarvan de beroemde Grot van Benagil een van de tien natuurlijke wereldwonderen is.

De tochten duren gemiddeld 2 en half uur op de stranden en paradijselijke grotten, inclusief een stop voor de gasten om zich op te frissen, met het recht om te snorkelen met de juiste uitrusting, gevolgd door een toast aan boord met champagne of frisdrank. Gasten hebben tegen betaling toegang tot het beoefenen van paddleboard met de juiste uitrusting.

De prijzen zijn inclusief BTW tegen het geldende wettelijke tarief. De activiteit wordt alleen uitgevoerd na reserveringsbevestiging. Activiteiten kunnen worden geannuleerd, afhankelijk van de omstandigheden op zee.

 ALGEMENE VOORWAARDEN

Klanten moeten tot 30 minuten voor de activiteit inchecken bij Gate J in de jachthaven van Praia da Rocha.

Stop om te zwemmen en grotten te bezoeken, afhankelijk van de gunstige zee- en weersomstandigheden.

Er mag geen eten of drinken aan boord worden meegenomen, met uitzondering van voeding voor zuigelingen (tot 3 jaar).

Kinderen onder de 16 jaar moeten worden begeleid door een verantwoordelijke volwassene.

Cave Captain behoudt zich het recht voor om het schip dat tijdens de ervaring wordt gebruikt, te wijzigen.

Cave Captain aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade aan persoonlijke eigendommen tijdens de ervaring, daarom wordt u geadviseerd om ervoor te zorgen dat deze op de juiste manier worden beschermd.

Wil jij een boot voor jullie zelf neem contact op via info@algarvetips.nl of boek via de kalender. Geneit van je vakantie in de Algarve!