info@algarvetips.nl

Privécatamaran-boottocht – Ria Formosa

Privé catamaran-boottocht – Ria Formosa

Maximaal 16 personen | 2 tot 7 uur | Alle leeftijden

€ 650

Privécharters | 3,5 uur

Ben jij op vakantie in de Algarve en in of in de buurt van Faro, laat ons jou, en je familie en vrienden dan meenemen op een prachtige boottocht op de Ria Formosa op onze prachtige en ruime zeilcatamaran!

Volledige dag – 7 uur – van 10.30 tot 17.30 uur

Halve dag – 3,5 uur – van 10.30 tot 14.00 uur of van 15.00 tot 18.30 uur

Zonsondergang – 2 uur – 1 uur voor tot 1 uur na zonsondergang

We nemen je mee naar de beste woestijnstranden en enkele van de beste geheime plekjes, terwijl je geniet van alle luxe aan boord van onze boten. Uitstapjes zijn in het Ria Formosa natuurpark met vertrek vanuit Faro. Ria Formosa Natural Park biedt de meest aangename bootervaring met de mooiste uitzichten in de Algarve en het beste en grote beschutte waterplan om uit te rusten en je dagelijkse routine te vergeten.

Inbegrepen

Schipper, Gastvrouw, Brandstof, Welkomstdrankje, SUP Boards x2,  Snorkeluitrusting, Toilet aan boord. Eten: Je kan zelf je eigen eten en drinken meenemen, maar houd er rekening mee dat koken en rode wijn aan boord niet zijn toegestaan. Naast ons kantoor zijn er een aantal bars en restaurants waar je koffie kunt drinken of last minute eten en drinken kunt kopen.

Als je wilt, kun je je meenemen om te lunchen op een van de eilanden of we kunnen je helpen met de catering, met een menu van een externe leverancier, zodat je gewoon aan boord moet en plezier hebt.

Houd er rekening mee dat:

 De meeste reizigers kunnen deelnemen

 Niet rolstoeltoegankelijk

 Nabij openbaar vervoer

 Deze ervaring vereist goed weer. Als het wordt geannuleerd vanwege slecht weer, krijg je een   andere datum of een volledige terugbetaling aangeboden

Dit is een privétour / activiteit. Alleen uw groep doet mee

Je kunt voor deze activiteit een papieren of een elektronische voucher overleggen

Wat mee te breng je mee: Badpakken, strandlakens, zonnebrandcrème en hoeden

Boeken doe je via deze agenda of via www.algarvetips.nl 

Ontdek nog veel meer leuke tips in de Algarve met ons!