info@algarvetips.nl

Misschien wij ook wel!

The White House Algarve

Onlangs werden we uitgenodigd door Peter van The White House om te komen overnachten.

Dit contact was via Facebook en we waren zo druk met onze werkafspraken dat we verder niet naar hun website hebben gekeken. 1 dag van te voren stuurde ik Peter een app voor de locatie en na een drukke dag toetste ik dit adres in de navigatie. Het enige wat is wist is dat we naar een soort B&B gingen meer niet.

Aangekomen bij The White House gaan er grote poortdeuren open en ik zeg tegen mijn zusje “toe maar” we rijden door en komen bij de prachtige witte villa van Rob en Peter. Peter verwelkomt ons en laat ons alles zien. Nu kijk ik nooit naar het tv programma Ik Vertrek dus ik heb werkelijk geen idee. Peter laat onze kamer zien en wij zijn sprakeloos! Wat een prachtig uitzicht en een mooie ruime kamer. Ik heb sowieso nooit verwachtingen en dit was dus extra leuk! Op het bed ligt een grote octopus knuffel. Wij hebben een fles wijn voor ze meegebracht en het toeval wil dat er op het etiket ook een octopus staat. Dit kan alleen maar een top avond worden denk ik nog bij mijzelf. We frissen ons op want we hebben afgesproken om met zijn 4en te gaan eten in Olhão. Wij zijn verheugd want we zijn hier nog niet eerder geweest. Ondertussen plaats ik nog wat op social media en maak ik er een soort geheim van. Weten jullie waar ik ben? Gewoon voor de volgers maar nog steeds nietsvermoedend.

Aangekomen beneden ontmoeten we ook Rob. Samen stappen we in hun auto en rijden we richting Olhão een kleine 10 minuten van de White House vandaan. Ze geven ons een rondleiding langs de boulevard en door de gezellige straatjes met veel leuke restaurantjes. Ik word helemaal enthousiast en ik denk gelijk hiervan moeten er een aantal van op de website. Ze hebben gereserveerd bij Tapas e Lendas een klein gezellig tapasrestaurant.

We bestellen heerlijke tapas en wijn en kletsen wat af. Uiteindelijk verteld Rob, “wij hebben meegedaan aan ik Vertrek”! Ik moet lachen, hadden ze dit niet eerder kunnen zeggen? Peter zegt: Als je naar onze website had gekeken had je het geweten en ze waren ervan uitgegaan dat ik dat wel gedaan had. Een persoon die niet zo gehaast is als ik had dat ook gedaan natuurlijk 😉

Na een gezellige avond gaan we weer terug en drinken we nog een wijntje op het balkon. We duiken in een heerlijk bed en worden wakker als prinsessen. Wat hebben wij goed geslapen! Ik besluit op de socials te delen dat we bij Peter en Rob zijn van het tv programma ik Vertrek. Een belangrijk gegeven wat ik gisteren nog niet wist. Na een douche in de ruime badkamer nemen wij plaats op het balkon beneden voor een heerlijk ontbijt met verse avocado’s uit eigen tuin. We genieten nog een keer van het prachtige uitzicht. Helaas hebben we niet veel tijd. We moeten weer verder want we hebben weer afspraken. Dit keer in Faro, wat maar 15 min van de White House vandaan ligt.

Klein detail! Alle kamers zijn vernoemd naar een vrouw van een president!

Wil jij ook bij Rob en Peter overnachten? Bekijk dan hier hun website en boek!

Wij zien ze weer in december voor een gezellige lunch. Blijf jij ons volgen!

White house Algarve

Onze kamer