info@algarvetips.nl

Cliff jumping

Cliff jumping

Omschrijving:

We nemen je mee naar onze prachtige Coasteering-locatie, midden in het prachtige natuurpark Costa Vicentina tussen Sagres en Lagos, net ten zuiden van het kleine dorpje Raposeira. Nadat we ons hebben voorbereid met wetsuit, drijfhulpmiddel, helm en schoenen, de omstandigheden hebben beoordeeld en een veiligheidsbriefing hebben, lopen we naar de waterkant en beginnen we onze route met enkele kleine klifsprongen om te oefenen en plezier te hebben.

We verkennen de kustlijn, verborgen stranden, verbazingwekkende kliffen, rotsformaties, helder oceaanwater en leren over het mariene milieu en enkele lokale tradities. Je zwemt in de oceaan, in zeegrotten, klimt en loopt langs de rotsachtige kustlijn en doet veel Cliff Jumping! We kunnen zelfs in de grotten springen! Na alle actie lopen we terug over de kliffen langs het kustpad voor een schilderachtige ervaring terwijl we praten over je sessie. Totale tijd 3 uur.

Oh, hadden we al gezegd dat foto’s en video’s zijn inbegrepen? Ja, onze gidsen doen dat voor u en u ontvangt ze daarna per e-mail! Ideaal voor individuen, stellen, groepen, vrijgezellenfeesten, teambuilding en bedrijfsevenementen, maar ook voor gezinnen die van buitenactiviteiten houden. Heeft u een groep? Neem contact met ons op voor groepskortingen.

Minimum leeftijd 13 jaar. Voor jongere deelnemers, bekijk onze Kids Coasteering.

Inbegrepen:

  • Coasteering-les en begeleide activiteitTotale tijd ca. 3 uur; Watertijd 2 uur
  • Coasteering-uitrusting: warm, beschermend volledig wetsuit, drijfhulpmiddel, helm, wetsuitlaarzen, beschermende shorts.
  • Foto’s van uw sessie
  • Gekwalificeerde Coasteering-gidsen met Lifeguard-certificaat
  • Ophalen en afzetten

Over je gids:

Nelson is een gecertificeerde ASI SUP-trainer en heeft een diploma in Marine Sports Science. Hij is geboren en getogen in Lagos en groeide op met spelen op de stranden. SUPing, surfen, zwemmen, snorkelen, klifspringen, grotten en grotten verkennen en wandelen over de kliffen waren (en zijn nog steeds) enkele van zijn favoriete dingen om te doen langs de kust van Ponta da Piedade. Na een decennium les te hebben gegeven aan surfen aan de westkust van de Algarve, ontdekte hij SUP in 2008 en sinds 2013 toont en deelt hij zijn liefde voor deze kustlijn met veel bezoekers.