info@algarvetips.nl

Casinha da Figueira 4

 

Casinha 4

Huisje huren Algarve

Prijzen vanaf: €70,00 per nacht

Voor boekingen of meer informatie neem contact op via onderstaande button.

Personen 4/5/6

Casinha was vroeger een ezel stal maar daar zie je niet veel meer van terug. Met de grote woonkeuken en woonkamer is dit huis uitermate geschikt voor families. De kinderen vinden het meestal geweldig om op zolder te slapen en de ouders hebben de riante slaapkamer. Er is ook erg leuk een terras met BBQ en pizza oven. Verder is er een grote gezamenlijke tuin die je kan delen met huisje 1,2 en 3, maar misschien heb je wel alles voor jezelf.

De locatie is zeer geschikt voor wandelingen door de mooiste natuur die de Algarve te bieden heeft. Het is ook de perfecte uitvalsbasis voor surf vakanties of andere actieve watersporten omdat het dicht bij zowel zuid- als westkust is. In dit bijzondere dorpje Figueira ontdek je de echte locals en de bijzondere en mooie natuur van de Algarve. Ga naar de plaatselijke, meest kleine supermarkt die je waarschijnlijk ooit gezien hebt, en eet pizza bij de locals of geniet bij een ander echt traditioneel restaurantje.  Het huisje is van alle gemakken voorzien. Eigenaresse Nienke komt uit Nederland en is een goede vriendin van ons. Zij zal er voor zorgen dat je je helemaal thuis voelt.

Voor boekingen neem contact op via onderstaande button of bekijk hier meteen de beschikbaarheid, boek direct en gebruik bij opmerkingen de code: AlgarvetipsNL. 

Boek direct